Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Shownieuws!!

Shownieuws!!

Nu eindelijk even tijd gevonden om super goede showuitslagen te updaten!!

Op 2 november 2013 zijn we met Gigi naar Int. show in Bleiswijk gegaan. Ze moest nog een reserve CAC hebben voor de Nederlands Kampioenschap! In Zwolle was dat helaas niet gelukt dus nu nog een poging wagen in Bleiswijk. We waren helemaal als laatste aan de beurt, dus ergens in de middag mochten we in de ring verschijnen, Gigi had het wel een beetje gehad zo’n lange dag over de show open en ”niksen” en dan nog een presteren in de ring. Ondanks alles deed ze het weer super en kreeg ook haar 1 uitmuntend en werd beste teef en kreeg de CAC/CACIB! Zoooo blij want ze is nu de 27 maanden gepasseerd en dus OFFICIEEL NEDERLANDS KAMPIOEN!!! Zij is nu de tweede hond van ons die Nederlands Kampioen is! Klik hier voor haar pagina.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Op 10 november ging ik met Akon naar de kampioenschapsclubmatch van de Pekingees en Dwergspanielclub. Jaaja, dat is een lange tijd geleden dat Akon geshowd heeft! Hij is een jaar tussenuit geweest omdat hij vorig jaar nog steeds een slappe(puppy) vacht had en het wilde niet goed doorkomen. Dus na zijn NJK heb ik hem in model kort gemaakt en telkens bijgehouden met puntjes knippen en uiteindelijk is het hartstikke mooi doorgekomen, een mooie dikke vacht! Dus hem op de KCM ingeschreven en was heel erg benieuwd hoe mijn kleine man het zou doen, want hij is uiteraard ook volwassener geworden en uitgezwaard.

Hij showde weer super mooi! Hij showt echt zichzelf en vind het geweldig om in de ring te paraderen. Hij kreeg 1 uitmuntend, werd beste reu en beste van het ras en kreeg dus ook de titel Clubwinner 2013. Toen moesten we heel lang wachten op de eindkeuring voor de best in show.  In de best in show eindkeuring vond ik het mega spannend want we werden geselecteerd bij de beste zes en de keurmeester keurde verder. Toen kwamen de plaatsingen en Akon en ik werden tweede geplaatst!! Hij werd tweede beste van de hele show! Mijn dag kon niet meer stuk!!!!! Wat ben ik trots op de kleine, stoere man!!!
Klik hier voor zijn pagina en foto’s van de show!!

Reacties zijn gesloten.