Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Show Nieuwegein

Show Nieuwegein

Afgelopen weekend waren we op de de hondenshow ”de Utrecht” in Nieuwegein met onze Fame. Eva Schilder had haar puppy Indy (Flashing Jewel Jewels Surprise) ingeschreven in de jongste puppyklasse.

Eerst werden de reuen gekeurd en daarna mocht Eva met Indy in de ring. Ze waren een super team en kregen een eerste plaats met een veel belovend als kwalificatie. Ze werden automatisch ook beste jonge puppy van het ras omdat de jongste puppy reu een belovend als kwalificatie kreeg. Eva mocht met Indy terug komen in de erering en dat deden ze keurig! Gefeliciteerd Eva!!!

 

Fame was als laatste van de Witte Herders aan de beurt in de openklas en zij kreeg een eerste plaats met een Uitmuntend. Daarna ging ze tegen de andere teven voor beste teef en hier won ze ook van. Daarna tegen de beste reu en Fame werd beste van het ras met een schitterende keurrapport! Ook Fame mocht terug komen aan het einde van de dag in de Herder rasgroep en boven verwachting werd ze derde geplaatst!! Whoehoeeee.!!! Ze is hierbij ook geselecteerd voor de hond van het jaar show, wat een top prestatie!! Voor Fame haar keurrapport en foto klik hier.

Reacties zijn gesloten.