Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Show KCM ZWHVN

Show KCM ZWHVN

Op 11 november gingen wij met een aantal Witjes naar de Kampioenschapsclubmatch van de ZWHVN in Leusden. Wij hadden Alva (More Flashing Jewel de la Tour de Babel), Jolene (Flashing Jewel Jump To The Top), Jewel (Flashing Jewel Casualty of Love), Fame (Flashing Jewel Extra Ordinary) en Ishata (Jumaana of Skah Dakota) ingeschreven.
Ook deden er twee honden van onze kennel mee van andere eigenaren namelijk een zoon van Fame: Dex (Flashing Jewel I Got Lucky) en het zusje van Jolene en dochter van Jewel: Indy (Flashing Jewel Jewels Surprise). Een super mooie aantal honden van de in totaliteit 40 ingeschreven honden op de show.

Eerst ging Dex met zijn baasje in de ring, ze waren een super leuk team samen en werden tweede geplaatst met een Uitmuntend! Gefeliciteerd!! 

Na een klas later mocht Alva in de openklas en wat deed hij het weer netjes, hij werd eerste geplaatst met een Uitmuntend. Hij mocht terug komen voor de beste reu verkiezing aan het einde van de dag.

Toen kwamen de teven keuringen en Jolene en Indy waren samen in de jeugdklas. Jolene kreeg een eerste plaats met een Uitmuntend (en mocht dus ook terug komen aan het einde van de dag voor de beste teef verkiezing) en Indy een vierde plaats met een Zeer Goed. Eva en Indy, jullie deden het zo goed samen!
Indy

en Jolene

Daarna kwam Jewel in de openklas uit en ook zij werd eerste geplaatst met een Uitmuntend, ook zij mocht terug komen voor de beste teef verkiezing. 

Gelijk daarna kwam Fame uit in de kampioensklas en zij werd ook eerste geplaatst met een Uitmuntend en mocht ook terug komen. 

Als laatste van het stel showde ik Ishata,  mijn eerste Witte Herder en nu in eigendom van mijn beste vriendin. Ishata is nu 10.5 jaar oud en ik heb al jaren niet meer met haar geshowd, maar het leek mij onwijs gaaf en leuk om haar weer eens te presenteren en ook om de veteranen te promoten. Met 10.5 jaar is ze nog in super conditie! Ishata werd ook eerste geplaatst met een Uitmuntend en mocht aan het einde van de dag terug komen voor de beste veteraan en beste teef verkiezingen.

Eerst kwam de beste veteraan verkiezing en Ishata zette haar beste beentje weer voort. Ze moest tegen de prachtige 12 jaar oude veteranen reu Flash die ook nog in puike conditie was! De keurmeester koos voor Ishata en hierbij werd zij beste veteraan van de show 🙂 

Daarna kwam Alva voor de beste reu verkiezing en hij liep weer de sterren van de hemel, hij werd als beste reu gekozen!!

Daarna kwam de beste teef verkiezing, en toen had ik wel een klein probleempje, ik had nooit gedacht dat ik met alle vier de teven tegelijk in de ring moest verschijnen!! De gastouder van Alva liep met Jolene, Mark liep met Fame, het baasje van Dex met Ishata en ik met Jewel. Het was voor de honden een groot feest, want ze liepen met z’n allen in de ring haha. En toen koos de keurmeester,  buiten onze verwachtingen om, onze puber Jolene van nog geen jaar oud als beste teef!!! Zij vond dat de jeugd de toekomst had en Jolene een erg mooi teefje met veel potentie. Als reserve beste teef werd haar moeder Jewel!! It’s all in the family 😉

Toen voor de beste van het ras verkiezing liep Mark met Alva en ik met Jolene. En Alva werd beste van het ras en ZWHVN Club Winner 2018!!! Wat een top dag, om nooit te vergeten 😀 


Trotse Alva met zijn gewonnen rozet 

Reacties zijn gesloten.