Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Show KCM RZWH

Show KCM RZWH

Afgelopen weekend, 20 oktober, hadden we de Kampioenschapsclubmatch van de RZWH met het inschrijfaantal van 50 Witte Herders . Wij hadden zelf 5 honden ingeschreven en er deden nóg 5 Flashing Jewels mee! Mijn grote dank daarvoor, jullie hondjes hebben ook super geschitterd in de ring!

In de babyklasse reuen stond onze eigen Tsjechische import Ultimo Taien ”Timo” en kreeg een eerste plaats met een veel belovend.  

 

In de jeugdklasse reuen stond Flashing Jewel Mr. Handsome Amigo ”Storm” (eig. fam. Diersmann) en kreeg een vierde plaats met een zeer goed. Hij werd echt super voorgebracht door zijn jongere baasje Eva! Wat een gaaf koppel waren ze en hij deed het keurig met zijn pas 9 maanden oude leeftijd. 

 

In de jeugdklasse reuen stond ook Flashing Jewel Keep Busy ”Ice” (eig. M. Kusters) en kreeg een eerste plaats met een uitmuntend en een jeugdpuntje. 

 

In de kampioensklasse reuen stond Flashing Jewel Grand Canyon ”Tiyo” (eig. M. Holbrouck) en kreeg een tweede plaats met een uitmuntend. 

In de fokkersklasse reuen stond onze eigen Flashing Jewel Explosive Design ”Xyno” en kreeg een eerste plaats met een uitmuntend. 

In de jeugdklasse teven stond Flashing Jewel Me Myself and I ”Bindi” (eig. Fam. Pronk) en kreeg een tweede plaats met een uitmuntend. 

 

In de tussenklasse teven stond onze eigen Neene de la Tour de Babel ”Neene” en kreeg een tweede plaats met een uitmuntend. 

In de tussenklasse teven stond ook Flashing Jewel Jewels Surprise ”Indy” (eig. E. Schilder) en kreeg een vierde plaats met een uitmuntend. 

In de kampioensklasse teven stond onze eigen Flashing Jewel Extra Ordinary ”Fame” en kreeg een eerste plaats met een uitmuntend en werd daarna reserve beste teef en kreeg het reserve CAC. 

Fame en Xyno waren dus beiden ingeschreven en als die twee samen zijn dan wordt er altijd koppelklasse met ze gelopen, ze haalden de eerste plaats! 

Het was een lange maar bovenal een gezellige dag! Bedankt en nogmaals gefeliciteerd iedereen! 😀

Reacties zijn gesloten.