Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Show Groningen

Show Groningen

Afgelopen weekend waren we op de Internationale hondenshow in Groningen. Onze eigen Veteraan Eagle Kyna des Gardiens du Pacte ”Kyna” deed mee in de veteranenklas en Flashing Jewel Grand Canyon ”Tiyo” (door ons gefokt, andere eigenaar) was ook ingeschreven voor de tweede keer in de jeugdklas en ik bracht hem voor.

Tiyo was als eerste aan de beurt en hij kreeg 1 uitmuntend in de jeugdklas en behaalde hiermee zijn tweede jeugd punt en werd daarna beste reu en kreeg hierbij ook zijn tweede CAC voor het Nederlands Kampioenschap! Hij heeft een super mooi rapport gekregen waar wij als fokker erg trots op zijn:

”16 maanden, fraaie jonge reu. Uitmuntend type. Prima gevormd hoofd, goed belijnd. Correcte oortjes. Mooi donker oog. Prima pigment. Compleet, sterk, scharend gebit. Mooie bovenbelijning. Uitmuntend gehoekt voor + achter. Uitmuntende witte vacht. Lichte wildkleur aan oorrand. Vlot stuwend gangwerk, heerlijk gangwerk.”

Foto: B. Dallinga.

Daarna was Kyna aan de beurt en zij behaalde 1 uitmuntend en kreeg hierbij haar laatste punt en is nu officieel Nederlands Veteranen Kampioen!!! Joehoe!!!!!

Onze ”Gouwe Ouwe”

Foto: B. Dallinga.

Reacties zijn gesloten.