Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Show Eindhoven

Show Eindhoven

Op vrijdag 2 februari ben ik met Xyno en Kyna naar de show in Eindhoven gereden. Het was nog een hele onderneming… Mark moest werken dus ik ging alleen en Kyna was hoogloops en dan ook een reu mee. Dus in de auto Xyno in de kofferbak achter hondenrek en Kyna op de achterbank met bench ervoor tegen de stoelen aan zodat zij er ook veilig in zat. Gelukkig ging het in de auto erg rustig. Op de show zelf spullen uitgeladen, eerst Kyna uit de auto en aangelijnt dan Xyno. En Xyno kort aan de riem, Kyna liep voorop en dat ging best goed! Eenmaal op de show beide in aparte bench en bij de ring even kijken. Renate van de ringtraining was er ook en kon mij helpen met een hond vasthouden omdat de ring best ver weg is van mijn plekje en er niet veel Witte Herders waren ingeschreven.

Eerst was Xyno aan de beurt en hij was beetje over zijn toeren door Kyna, maar na een poosje ging het wel goed. Hij kreeg 1 uitmuntend in zijn klasse, werd beste reu en omdat hij nu aan zijn aantal kampioenspunten was werd hij NEDERLANDS KAMPIOEN die dag!!

Daarna kwam Kyna in de ring en zij kreeg ook 1 uitmuntend in haar klas en kreeg hierbij haar tweede veteranen kampioenspunt (nog 1 te gaan…) en werd ook beste teef!

Ik was erg blij dat Renate er was zodat zij met Xyno in de ring kon en ik met Kyna voor de beste van het ras. Xyno werd beste van het ras!

Daarna wachten tot de eindkeuringen, Kyna in de veteranen eindkeuring tegen alle andere veteranen rassen en Xyno vertegenwoordigde in de Herder rasgroep. Kyna werd van een mooie aantal veteranen 3de geplaatst, super gaaf!!

Later mocht Xyno met allemaal andere beste van het ras herders in de groep en ook hij werd 3de geplaatst en is ook geselecteerd voor de hond van het jaar show!!

Wat een super gave start zo de eerste show van dit jaar! Apetrots gingen wij weer naar huis 😀

Klik hier voor Kyna’s showuitslagen pagina en klik hier voor Xyno zijn showuitslagen pagina.

Reacties zijn gesloten.