Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Show Den Bosch

Show Den Bosch

Een weekje later na de Alpen Trophy in Oostenrijk, hadden wij een weekend (4 en 5 augustus) Nederlandse show in Den Bosch. Wij deden zaterdag mee met Fennah en Jolene, en 2 dochters van Furby (Flashing Jewel Amazing Furby ”Christel” en Flashing Jewel Always Furby ”Phoebe”) deden ook mee! Spannende dag want Fennah kon Nederlands Kampioen worden en Phoebe was dit haar laatste weekend dat ze Nederlands Jeugd Kampioen kon worden, daarna is zij 18 maanden en te oud voor de jeugdklas.

Eerst waren de Witte Herders aan de beurt, Jolene deed het weer goed in de ring, liep netjes mee en bleef mooi staan! Ze kreeg een eerste plaats met een Veel Belovend en werd beste puppy van het ras!

Fennah kwam daarna en ze kreeg een eerste plaats met een Uitmuntend, werd beste teef en daarna beste van het ras! WHOEHOEEE, hierbij is Fennah nu definitief NEDERLANDS KAMPIOEN!!! Klik hier voor Fennah haar showpagina.

De Bichons waren weer in een andere ring aan de beurt en ik showde Phoebe voor de eigenaren. Phoebe werd eerste geplaatst met een uitmuntend, en kreeg hierbij haar tweede punt voor haar jeugdkampioenschap. Daarna was Christel van mijn moeder aan de beurt en die kreeg ook 1 Uitmuntend. De zusjes moesten daarna tegen elkaar voor beste teef… Wie zal het gaan worden. De keurmeester koos voor Phoebe en Christel werd reserve beste teef. Daarna werd Phoebe ook nog beste van het ras!!! Gefeliciteerd Petra!! En ook gefeliciteerd Mam met Christel! Top dochters van onze Furby!

Phoebe beste van het ras, samen op de foto met haar eigenaresse!

De volgende dag (5 augustus) waren wij er weer allemaal, dit keer hadden wij Jolene niet ingeschreven, 2 dagen show voor een pup is best veel en ze was vorige week ook al in Oostenrijk aan het schitteren.

Eerst waren de Witte Herders weer aan de beurt en Fennah werd wederom eerste geplaatst met een Uitmuntend en werd daarna beste teef!

Bij de Bichons kreeg mijn moeder met Christel eerste plaats met een zeer goed kwalificatie, Christel was eigenlijk een beetje moe van de dag ervoor en liet zichzelf niet goed zien in de ring. Phoebe daar in tegen deed het wel super in de ring en werd weer eerste geplaatst met een Uitmuntend, is nu hierbij ook definitief NEDERLANDS JEUGDKAMPIOEN, en ze werd beste teef en weer beste van het ras!!

Phoebe weer beste van het ras! Samen op de foto met haar eigenaresse

Het was weer een een gezellige weekend en de Flashing Jewels hebben het weer goed gedaan 😀

Reacties zijn gesloten.