Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
S nest

S nest

Langstokhaar puppy’s geboren op 11 december 2021

DSC_0412
Flashing Jewel Keep Busy ''Ice''
IMG_1874 (2)
Flashing Jewel Million Dollar Baby ''Roxy''

HD A
ED 0
MDR1 +/+
DM N/N
Rug vrij
Dwerggroei N/N
EMBARK getest en alle 181 afwijkingen vrij
DNA geregistreerd
Langstokhaar

Vader: Argento Moravia Traj
Moeder: Flashing Jewel Crystal Clear

Goed gekeurd door de RZWH

HD A
ED 0
MDR1 +/+
DM N/N
Rug vrij
Dwerggroei N/N
EMBARK getest en alle 181 afwijkingen vrij
DNA geregistreerd
Langstokhaar

Vader: Amigo Incredible Dog
Moeder: Flashing Jewel Extra Ordinary

Goed gekeurd door de RZWH

Stamboom/pedigree

Op 11 december 2021 is Roxy bevallen van 2 reutjes en 5 teefjes. Met Roxy en haar puppy’s gaat het erg goed. Voor de wekelijkse updates bekijk de menu aan de rechterkant.

Op 13 en 14 oktober hebben Ice en Roxy 2 geweldige dates gehad, het was liefde op het eerste gezicht. Voor ons is het een speciale combinatie omdat zowel Ice als Roxy en hun beide moeders (Lola en Fame) door ons gefokt zijn. Dat wil niet zeggen dat ze directe familie van elkaar zijn, wij zijn in het begin van de opstart van onze kennel met 2 verschillende lijnen begonnen en die worden zo op deze manier weer aan elkaar verbonden. 

Ice komt uit het K nest van Lola en de Tsjechische Argento en is als pupje bij fam. Kusters gaan wonen. Wij vonden Ice zo’n mooie en leuke hond geworden dat we de eigenaren hebben gemobiliseerd om eens met hem te gaan showen en eventueel een dekreu van hem te maken. Ice is door de medische molen geweest en helemaal goed gekeurd wat voor ons vrij stond om hem eens te kunnen gebruiken voor onze fokkerij.
Ice is een volle broer van onze Emily. Hij is heel sociaal en vriendelijk naar mensen, hij wil graag knuffels van iedereen. Ook naar de kleinkinderen toe is hij super lief en rustig. Naar reuen wil hij wel eens het ”mannetje” zijn maar is heel goed te managen, naar de rest van de honden die hij tegenkomt en andere dieren is hij vriendelijk. Ice heeft een temperamentvolle karakter en wil graag voor zijn baasje werken, momenteel wordt er met VZH getraind. 

Roxy komt uit het M nest van Fame en de Wit-Russische Amigo Incredible Dog en woont in een permanent gastgezin een half uurtje van ons vandaan. Zij is altijd vrolijk en enthousiast naar de hele wereld: mensen, kinderen, honden en andere dieren wil zij graag begroeten en ermee spelen. Roxy is geen dominante teef en erg slim en leergierig. Ze is ook nergens van onder de indruk en kan veel handelen. 

 Zowel Ice als Roxy hebben een mooie witte vacht, Roxy zelfs nog een tint witter dan Ice en beiden hebben mooi zwart pigment. Ze zijn allebei een middelmaat qua hoogte en niet extreem langharig. Ze hebben een mooie bouw met rechte beenstanden.
Ondanks ze door de corona niet veel shows hebben kunnen lopen hebben ze wel erg goed gescoord op de shows die ze gelopen hebben. Zo is Roxy 2 keer beste van het ras geworden op de internationale shows voor de corona tijd!

Wij verwachten uit deze combinatie dat de pups geschikt zullen zijn als gezinshond maar ook als show en- eventueel sporthond. 

Omdat wij pas onze geïnteresseerdenlijst openen bij een planning of een geplaatste dekking kunnen er nog reserveringen aangenomen worden voor dit nestje.