Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 6

Week 6

Deze week hadden we ontzettend mooi weer gehad en waren de pups lekker veel buiten in de tuin op het puppy-plaatsje. Zo kon ik ze ook mooi in de gaten houden als ik aan het werk was in mijn trimsalon. De pups vonden het fantastisch, lekker spelen en rennen en meer ruimte. Later in de week begon het weer helaas wat te veranderen naar regen en kou, maar de pups waren toch het buiten zijn gewend, dus bij droog weer en bij zeer wakkere pups mochten ze naar buiten toe en zodra ik zag dat de eerste wilde gaan slapen of dat het begon te regenen hup het spul weer naar binnen toe. Zo kregen ze weer hun ritme om binnen te slapen en met tussenpozen toch even buiten mochten keten. 
In het Paasweekend was het echt slecht weer dus gingen ze alleen naar buiten voor het hoognodige poepen, dat ging eigenlijk best goed. Na het eten moeten ze altijd weer even poepen, dus kregen ze bij droog weer buiten eten en na 10 min kwam alles via de achterkant er weer uit 😉 

Mama Lola vindt alles best, ze volgt haar baby’s overal en als ze vervelend doet corrigeert zij ze ook. Hetzij vervelend naar elkaar of bij haar dat ze willen drinken en te hard in haar tepels buiten. Lola is een strenge maar rechtvaardige Mama, Nee = echt Nee en als ze niet wil hebben dat ze bij haar willen drinken corrigeert ze net zo lang totdat de pups het opgeven en gewoon weer normaal bij haar kunnen gedragen en lopen. De reuen hadden het al sneller door, de teefjes hadden er meer tijd voor nodig en dan met name onze Blacky is een echte doordouwer! Het is ontzettend grappig om te zien dat Lola bij de ene pup die het al eerder snapt en sneller op geeft zachter corrigeert d.m.v. een brommetje en bij de pups die veel volharder zijn ze ook direct harder aanpakt. 

Verder zijn er deze week niet heel veel bijzonderheden, de pedicures hebben ze nu niet meer nodig omdat ze veel op straat liepen in de tuin en de nagels dus ook kort en stomp zijn afgesleten. Volgende week komt de chipper van de Raad van Beheer op dinsdag de pups chippen en gaan ze naar de dierenarts voor hun eerste enting en gezondheidscheck!

De gewichten van de pups van deze week:
Turquoise: 5.4 kg
Groen: 5.7 kg
Rood: 5.7 kg
L. Blauw: 4.7 kg
Fuchsia: 5 kg
Roze: 4.9 kg