Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 3

Week 3

De afgelopen week was een week van vele ontwikkelingen. Zo gingen de oogjes en oortjes natuurlijk open en gaande de week ontwikkelde er meer zicht en gehoor. De pups begonnen ook te leren met lopen (zie het eerste filmpje hieronder, dat was aan het begin van de week, het tweede filmpje was aan het einde van de week).

Begin van de week kregen de pups hun eerste ontworming van Drontal pup (op de foto een mooie selfie van pup groen met een roze bekkie van de ontworming 🙂 ), de pups vonden het niet erg lekker en smakten erop los ;). Mama Lola en de andere honden werden ook tegelijk mee ontwormt. 

Ook kregen de pups hun tweede pedicure, de nagels begonnen weer wat scherp en lang te worden en zo is het ook weer een goede socialisatie om aan de pootjes te zitten. 

En verder tussen de nieuwe ontwikkelingen door was het ook slapen, eten, slapen en flink groeien bij de pups 😉 

Lola is nog steeds zo’n goede moeder, ze poetst de pups volop en houdt ze in de gaten, ze accepteert nu wel veel meer van Emily. Emily ligt eigenlijk continue tegen de ren aan en zo af en toe kijkt ze over de ren heen. En als het deurtje open is en Lola is eruit dan gaat Emily er snel in en gaat ze bij de puppy’s liggen slapen met haar meegebrachte speeltje, als je op visite gaat dan neem je toch iets mee, een hondje met manieren 🙂 (de 2 foto’s hieronder is Emily met de pups).

Vanaf deze week worden de pups niet meer dagelijks maar wekelijk gewogen en de gewichten van het einde van week 3 zijn:

Turquoise: 2170 gram
Groen: 2480 gram
Rood: 2280 gram
L. Blauw: 2120 gram
Fuchsia: 1910 gram
Roze: 2170 gram