Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
R nest

R nest

Langstokhaar puppy’s geboren op 1 september 2021

Grand Canyon stand
Flashing Jewel Grand Canyon ''Tiyo''
neene stand
Neene de la Tour de Babel

HD A
ED 0
MDR1 +/+
DM N/N
Rug: vrij
DNA geregistreerd
Langstokhaar

Vader: Elite de l’Aige de la Tournelle
Moeder: Flashing Jewel Casualty of Love

Nederlands Jeugdkampioen’18
Nederlands Kampioen

Goed gekeurd door de RZWH (heet nu VZWH)

HD A
ED 0
MDR1 +/+
DM N/N
Hypofysaire Dwergroei: N/N
Rug: vrij
DNA geregistreerd
Langstokhaar

Vader: Horus de la Tour de Babel
Moeder: Joy de la Tour de Babel

Goed gekeurd door de RZWH (heet nu VZWH)

Stamboom/pedigree

Op 1 september 2021 is Neene bevallen van 8 prachtige en zeer levendige puppy’s! Het zijn 3 reuen en 5 teven <3 

Tiyo en Neene hebben 2 speelse en geslaagde dates gehad op 2 en 4 juli 2021. Op 30 juli gaan wij een echo maken met Neene om te zien of ze drachtig is. Als alles goed gaat zal zij rond 3 september uitgerekend zijn. 
De geïnteresseerdenlijst is voor dit nest geopend, neem bij interesse per email (contact formulier) op.

Neene (spreekt uit als Nien) is geïmporteerd uit Frankrijk en is geen groot teefje. Ze heeft een mooie dikke vacht en super zwart pigment, zelfs haar oogjes zijn erg donker! Neene woont in een gastgezin samen met een andere Witte Herder maatje en zij vindt het leuk om naast de fiets te draven, lekker in het bos te rennen en leuke dingen te ondernemen. Neene heeft net zoals elke andere Herder leiding nodig maar het is geen dominante teef. Ze weet precies wat ze wil en in het dagelijkse leven is ze een vrolijke hond die altijd blijft kwispelen. 

Tiyo is door ons gefokt maar niet in onze eigendom. Toen wij met zijn moeder naar Frankrijk gingen voor een dekking met een hele mooie reu kwamen er 2 puppy’s uit, Tiyo en zijn zusje. Hun gingen allebei naar een baasje toe en toen wij Tiyo later zagen als puber-pup vonden wij hem al een erg mooie hond. Voorgesteld om hem eens te showen en zo ging hij in de puppyklas mee doen op een Witte Herder show en won beste puppy van de show. En zo ging Tiyo meer shows lopen vanaf de jeugdklas en is hij Nederlands Jeugdkampioen geworden en later op volwassen leeftijd Nederlands Kampioen. Wij wilden heel graag een keertje een dekking van Tiyo, vanwege zijn mooie uiterlijk, zijn super sociale en energieke karakter en zijn gezonde uitslagen. Maar omdat Tiyo familie was van onze honden was dat eerst niet mogelijk ;). Tot dat we Neene kochten en hun geen familie van elkaar zijn. Wij zijn de eigenaren van Tiyo ontzettend dankbaar om onze droom waar te kunnen maken en wij hopen op prachtige puppy’s van Neene en Tiyo 🙂

Wij verwachten pups uit deze combinatie die geschikt zullen zijn als familiehond en eventueel voor de show. Voor meer info bekijk Neene en Tiyo hun eigen pagina’s op de website.

Wij werken niet met lange wachtlijsten maar openen pas onze lijst zodra er een planning of dekking bekend is. Bij deze is onze geïnteresseerdenlijst geopend voor dit nestje, er kunnen dus nog reserveringen aangenomen worden.