Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Helaas is Emily niet drachtig

Helaas is Emily niet drachtig

Helaas is Emily niet drachtig, wij verwachten rond 13 ferbruari 2021 geen pups van deze combinatie

1974298_1536772013229734_2143572389324678803_o
Chuck vom Reinholdsberg ''Chuck''
Flashing Jewel Killer Queen ''Emily''

HD A
ED 0
MDR1 +/+
Doofheid: beidezijds horend
Rug: vrij
DNA geregistreerd
Langstokhaar

Vader: Akhiro vom Altvilstal
Moeder: Dana-Omara vom Lützelbacher Land

Shows:
Duits Jeugd Kampioen
Duits Club Kampioen (BVWS)
Duits Kampioen VDH

Werk:
IPO1, IPO2, IPO3
Meerdere malen Duits Kampioen IGP-FH DHV en VDH
Meerdere Nationale Kampioenschappen IGP-FH
FCI IGP-FH Wereld Kampioen 2018

Goed gekeurd door de BVWS (Duitsland)

HD A
ED 0
MDR1 +/+
DM N/N
Rug vrij
EMBARK (200 DNA testen) vrij
DNA geregistreerd
Langstokhaar

Vader: Argento Moravia Traj
Moeder: Flashing Jewel Crystal Clear

Nederlands Jeugd Kampioen’19
Jeugd Winster’19
ZWHVN Club Winster’20/Best in Show Specialty

Goed gekeurd door de RZWH

Stamboom/pedigree

Emily is helaas niet drachtig van Chuck.

*UPDATE*
Na een aantal keren progesteron testen bij de dierenarts had Emily haar ovulatie op vrijdag 11 december en zijn wij zaterdag naar Leipzig gereden voor de dekking met Chuck. Op zaterdag 11 en zondag 12 december hebben Emily en Chuck 2 mooie dates gehad (net op de valreep want Duitsland ging maandag de 13e op slot) en nu gaan we heel hard duimen dat wij over 4 weken tijdens de echo een paar prachtige puppy’s gaan zien.   

Wij wachten nog erop wanneer Emily loops wordt, maar naar ”verwachting” zal dat in november zijn en dan is het ongeveer 14 dagen wachten tot dat ze klaar is voor een dekking. Deze planning is nog onder voorbehoud i.v.m. Corona, de aanstaande vader woont in Leipzig en tot nu toe mogen Nederlanders met een geldige negatieve Corona test Duitsland in. Wij weten natuurlijk niet hoe dit later dit jaar zal zijn.

Dit wordt Emily haar eerste nestje. Ze is een enorm energieke dame die dolgraag wil werken/mij wil pleasen. Ik train met haar IGP, wij hebben eind oktober VZH (verkeers zekere hond) examen. Dit examen heb je nodig om later IGP1 te behalen. 
Uiteraard heeft een Witte Herder niet zulke werkdriften zoals een werklijn Mechelaar/Duitse Herder, maar Emily komt wel uit (voor Witte Herder begrippen) een temperamentvolle bloedlijn, een lekkere, actieve doe-hond. 

Emily heeft niet alleen ”the brains” maar ook ”the beauty”! Zij heeft gitzwarte pigmenten, een spierwitte, harde vacht én zwarte nagels. Ze heeft functionele rechte beenstanden en een mooi attent hoofd. Ook in de showring vliegt ze in draf door de ring en presenteert zichzelf als een echte ”Queen”. Dat heeft ze wel bewezen toen zij op de Kampioenschapsclubmatch van de ZWHVN in september 2020 Best in Show werd van 70 ingeschreven Witte Herders waar wij nog steeds erg trots op zijn.

De aanstaande vader is Chuck vom Reindholdsberg, aka Chuck.
Chuck is al op leeftijd en heeft zich al meerdere malen bewezen in de fokkerij. Hij is stabiel van karakter, sociaal én ook een Witte Herder met werkcapaciteiten. 
Chuck heeft IPO 1-3 certificaten en daarna zijn zijn baasjes met hem verder gegaan in IPO (heet nu IGP) speuren. Hij is meerdere malen IGP-FH (speuren) Duits Kampioen geworden en mocht zijn land in 2018 vertegenwoordigen op de Wereldkampioenschappen. Hij werd die dag Wereld Kampioen, tussen de werklijn Duitse Herders enz, dus echt een uitzonderlijke prestatie. 

Naast zijn ”brains” heeft hij ook de ”beauty”, hij heeft namelijk ook een aantal Duitse Kampioenschappen op zijn naam staan. Maar dat kunnen wij ook wel aan hem zien dat het een mooie en functionele gebouwde Witte Herder is 😉

Wij verwachten uit deze combinatie leuke en actieve honden die eventueel geschikt zullen zijn voor de sport en show.

Wij zoeken hier ook alleen ervaren baasjes voor die een leuke, temperamentvolle doe-hond willen hebben waar ze mee kunnen trainen.