Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Gastgezin

Gastgezin

Gastgezin gezocht

Ons doel is lieve, mooie en gezonde Zwitserse Witte Herders fokken. Hiervoor fokken wij af en toe een nestje. Iedere combinatie proberen wij zo zorgvuldig mogelijk te maken, om zo honden te fokken die een bijdrage kunnen leveren aan het in stand houden en verbeteren van ons ras.

Echter kunnen we maar een beperkt aantal honden in huis houden. Waardoor wij af en toe op zoek zijn naar een permanent gastgezin. Een gezin die de hond een warm thuis bezorgt voor zijn of haar hele leven. Maar er ook voor zorgt dat wij de hond in kunnen zetten voor de fokkerij.

Dit betekent dat de hond alle fokgeschiktheidsonderzoeken zal doorlopen en wellicht ook een aantal tentoonstellingen zal bezoeken. Bij gebleken geschiktheid zal een teefje één of twee keer een nestje bij ons krijgen. Een reu zal, indien er interesse is door passende teefjes, ook zijn bijdrage mogen leveren aan het ras.

Kortom als gastgezin heeft u de mogelijkheid om alles rondom het fokken van dichtbij te beleven en tegelijkertijd geeft het ons de mogelijkheid om meer verschillende honden in te zetten voor de fokkerij.

Heeft u interesse om gastgezin te worden of vragen over onze doelstelling? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Sia behaalde op de Winnershow de titel Winster 2014! Sia woont bij de fam. Linders en hun zijn ook apetrots op hun Zwarte Parel!