Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
puppy plannning!

puppy plannning!

Onze puppy planning is iets gewijzigd. Fame werd op 11 september loops waar wij natuurlijk erg blij mee waren zodat wij onze planning konden maken om naar Slovenië te gaan. Maar later die avond zag ik dat Jewel ook loops geworden was! Dilemma… Want ik verwachtte dat Jewel iets later loops zou worden en dan hadden wij ook het plan om haar te laten dekken (omdat wij volgend jaar een showplanning voor haar hebben). Maar nu zijn ze tegelijk loops en ik kan niet twee teven laten dekken in 2 verschillende landen en Mark heeft helaas niet de mogelijkheid om vrij te krijgen van zijn werk. En een loopsheid overslaan bij Jewel zouden wij in de knoei komen met haar showplanning voor volgend jaar.. Dus een andere optie, een reu voor Jewel vinden in de buurt van Slovenië.
Toen wij tijdens onze vakantie in Slovenië op bezoek gingen bij Blaez en de fokker van Blaez zagen wij bij de fokker van Blaez een andere reu lopen waar wij erg gecharmeerd van waren en eventueel wel in de toekomst zouden willen gebruiken (hij is nog te jong op dit moment). En de fokker vertelde ons dat zij helemaal weg was van zijn vader Wallentino, dat hij zo’n stabiel en rustig karakter had dat zij hem zelf ook voor haar teef wilde gebruiken.

Dus ik dacht, ik ga deze reu Wallentino eens even bekijken en bij de eigenaar van hem informeren. Op de foto’s en filmpjes vond ik hem inderdaad ook geweldig en heeft ook de perfecte gezondheidsuitslagen. Mark en ik waren het er over eens dat wij hem wilden gebruiken alleen niet voor Jewel. Wallentino is ook groot en krachtig in botwerk en dat is Jewel ook, dat zou een beetje teveel van het ”goede” worden. Fame is normaal van bouw en botwerk. En als we naar Blaez keken zou hij eigenlijk wel iets meer mogen hebben. Dus ik heb beide dekreu eigenaren benaderd en verteld over onze bevindingen en wat hun er van zouden vinden, want qua afstamming zitten ze alle 4 sowieso wel goed! De eigenaren waren het compleet met ons eens en we hebben besloten dat Jewel door Blaez gedekt zal worden en Fame door Wallentino.

Klik hier voor meer informatie voor het I nest (Fame x Wallentino) en het J nest (Jewel x Blaez). Er kunnen voor beide nestjes nog enkele reserveringen aangenomen worden.

Reacties zijn gesloten.