Nikki

Nikki

Nikita

Afkomst: Servië
Geslacht: Teef
Vachtlengte: Langstokhaar
Geboortedatum: 20-05-2021

HD A
ED 0
Rug vrij
MDR1 volgt
DM volgt
EMBARK volgt

Vader: Jeck Sivacki Biser
Moeder: Aska

Uitmuntend

Goed gekeurd door de VZWH onder voorbehoud mdr1 en dm uitslagen. Volgt zo snel mogelijk

Nikki – op stamboom heet ze Nikita –  komt uit Servië. Ze heeft voor ons een leuke stamboom wat onze andere honden nog niet hebben in de lijn. 

Nikki is naar Nederland gekomen toen ze een maand of 6 was, dit was mede omdat een hond een geldige rabiës titer moet hebben als deze vanuit Servië naar Nederland komt.
Ondanks dat ze hier niet vanaf pup gesocialiseerd is, is zij echt super sociaal naar mensen, honden en andere dieren. Iedereen – in huis of op straat – wordt vriendelijk en rustig begroet door Nikki. Als honden lelijk tegen haar doen dan doet ze ook netjes een stapje terug en gaat weer haar eigen weg. Het is echt de vriendelijkheid zelve.

Nikki heeft een mooie rechte rug en rechte beenstanden, een goede structuur en- witte vacht en loopt in soepele gangen.  Ze heeft mooi donker pigment wat zelfs in haar oren zit. Enige minpuntje wat we aan haar vinden is soms haar tikkeltje wijd gedragen oren en iets licht oog, maar dat weegt niet tegen haar mooie puntjes 😉

Nikki is met vlag en wimpel geslaagd voor de fokkeuring, ze heeft perfecte heup en-ellebogen uitslagen, haar rug röntgenfoto was ook helemaal goed. We wachten nog op haar DNA EMBARK uitslagen en dan is zij daarna definitief goedgekeurd.