Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Zwitserse Witte Herder A nest

Zwitserse Witte Herder A nest

Langstokhaar puppy's verwacht rond 20 juni 2024

WhatsApp Image 2024-05-03 at 23.54.08
BB-8 White Alexia ''BB-8''
FJ Killer Queen
Flashing Jewel Killer Queen ''Emily''

HD A
ED 0
MDR1 +/-
DM N/DM
CH N/N
Dwerggroei N/N
DNA geregistreerd
Langstokhaar

Vader: Simply One Aston Martin
Moeder: Jazz Rock ‘N’ Roll of Trebons Berger Blanc

Jeugd Kampioen Tsjechië
CZ, SK, DK Kampioen
CZ, SK Grand Champion
CMKU, Club CZ en Club Grand Champion
World Winner 2021
EDS Agria Winner 2024
C.I.B. Kampioen

Goed gekeurd door de de Tsjechische rasvereniging

HD A
ED 0
MDR1 +/+
DM N/N
CH N/N
Dwerggroei N/N
EMBARK getest volledig vrij
DNA geregistreerd

Vader: Argento Moravia Traj
Moeder: Flashing Jewel Crystal Clear

Nederlands Jeugdkampioen’19
Jeugd Winster’19
Club Winster’20 ZWHVN/BISS
NL Winner’22
BE Winner’22
Nederlands Kampioen
Luxemburg Kampioen
Belgisch Kampioen
C.I.B. Kampioen

Goed gekeurd door de VZWH

-UPDATE- We hebben de echo gehad met Emily en ze is drachtig!!! We kijken ontzettend naar uit wanneer zij gaat bevallen 🙂 !

-UPDATE- we kregen ”groen licht” met Emily haar progesteron uitslagen en is Mark met haar naar Praag gereden. Ze heeft 2 mooie dates gehad met BB-8 op woensdag 17 en donderdag 18 april. Rond 16 mei zullen wij een echo bij de dierenarts laten maken.

Wij hadden de reu BB-8 al een tijdje in het vizier. Hij woont in Tsjechië in Praag en ik ”volgde” zijn eigenaar/fokker en hem op facebook. Wat een plaatje is hij en hij scoort hoog op de shows. In begin 2023 gingen wij naar de Eurodogshow in Denemarken en ik hoopte hem daar al in het echt te zien, altijd fijn om een reu in levende lijve op een vreemd terrein te kunnen zien. Gelukkig was hij daar ook aanwezig en hebben we met zijn eigenaar gesproken en BB-8 mogen ontmoeten, bekijken en knuffelen. Wat een grote lieverd, toonde heel relaxed op de show en vond de aandacht wel erg fijn. 

Ik had hem eigenlijk in mijn achterhoofd om hem voor Emily te gebruiken en we willen dolgraag zelf een pup van aanhouden.

Emily heeft 2 nestjes gehad waarvan uit haar eerste nest een dekreu beschikbaar van is en uit haar tweede nest (meer werklijn gerelateerd) zijn er 2 nakomelingen geröntgend en ook beschikbaar voor de fokkerij. Dus we zouden er eventueel erop terug kunnen vallen om Emily’s lijn voort te kunnen zetten maar het liefst zou ik er een (show)pup van willen houden en zou dit Emily’s laatste nestje worden.

Emily is een middelgrote teef met super zwart pigment, zelfs haar hele huid is gepigmenteerd en ze heeft een spierwitte vacht. Ze heeft rechte beenstanden en rechte rug belijningen. Het is een hondje wat dolgraag wil werken! Heel gehoorzaam en wil graag haar oefeningen goed doen, ze is voor haar VZH (Verkeers Zekere Hond) met vlag en wimpel geslaagd. Ook als we naar de shows gaan loopt ze als een koningin door de ring en staat ze vol trots als een standbeeld stil. Ze heeft ook veel energie en is best temperamentvol.

BB-8 is ook een reu met vol trots die graag met zijn baasje in de ring staat. Hij is gek op balletjes maar verder wordt er niet met hem getraind. Lekker wandelen, leven in een roedel en gezellig als huis en showhond gaat hij door het leven. Het is een grote knuffel en is een ”coolguy” wat mooi bij onze Emily past. 
BB-8 heeft ook mooie zwarte pigmenten, dikke en witte vacht, staat ook mooi recht op de benen en heeft mooie rechte belijningen.

Omdat wij pas onze ”wachtlijst” openen bij een concrete planning of na een dekking zodat we zeker weten wanneer we ongeveer pups gaan verwachten kunnen wij reserveringen aannemen voor deze mooie combinatie.