Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Nationale Ijsselshow Zwolle 2012

Nationale Ijsselshow Zwolle 2012

Op 6 oktober 2012 gingen wij naar de Ijsselshow in Zwolle. Het was dit keer een buitenshow en in de ochtend regende het thuis bakken uit de hemel dus toen wij in Zwolle aankwamen (40 km verderop) werd het er niet beter op….. In de regen snel naar het terrein gelopen en eenmaal op het terrein stopte het even met regenen, snel de tent opgezet en honden droog in hun benches gedaan en toen begon het weer met regenen. Het was één grote drap zooi op het gras en je begrijpt wel, de honden werden er niet schoner op. Toen de Zwitserse Witte Herders aan de beurt waren ging de zon schijnen en toen was het een aangenaam temperatuurtje, maar het gras was al verpest. Gelukkig keek de keurmeester door de modder heen :-).

Als eerste ging ik een puppy reu van Wendy Ramakers showen, hij behaalde 1 veel belovend en beste puppy reu met een schitterende keurrapport! Bekijk de handling pagina voor de foto’s.

Daarna moest Cortez de ring in. Ik had hem ingeschreven want hij is de 27 maanden gepasseerd en moest nog één reserve CAC (reserve beste reu) hebben, want dan zou hij Nederland kampioen zijn. Hij kreeg in de openklas 1 uitmuntend en daarna tijdens de beste reu verkiezing werd hij beste reu!!!!! Wauw beter zelfs dan ik had gehoopt!!! Hij is nu NEDERLANDS KAMPIOEN!!!!!!!!

Daarna kwam Gigi in de ring en zij kreeg ook 1 uitmuntend in haar klasse en werd vervolgens reserve beste teef!!!

Toen snel naar de Duitse Herder langstokhaar ring gerent en toen kregen wij te horen dat alles wat na de Dobermanns kwam binnen in de tent werden gekeurd. Dus wij naar de tent en Sia mocht de ring in….. Zij kreeg met haar 9 maanden leeftijd 1 uitmuntend in de jeugdklas (kreeg ook haar 1e jeugd CAC = punt) en werd ook beste teef (kreeg ook haar 1e CAC = nederlands kampioenspunt). Toen moest ze tegen de beste reu lopen en die won zij ook! Ze werd beste van het ras!!! Geweldig!!!! Later op de dag moest zij terug komen naar de erering om tegen alle beste van het ras honden te strijden van rasgroep 1. En toen eindigde ze bij de selectie van de beste 12 honden van rasgroep 1!!!! Wauw dit was een dag om van te dromen!!!! Ook al was het een drap zooi en in het begin slecht weer, het was zeker de moeite waard!!!!

Voor de foto’s en keurrapporten van Cortez, Gigi en Sia bekijk hun showuitslagen pagina’s of klik op hun naam.

Reacties zijn gesloten.