Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Mitchell

Mitchell

Flashing Jewel Casanova Gin

Afkomst: eigen fok
Eig.: C.E. Breunesse ”of Super Trouper” en R.C Kort
Geslacht: Reu
Vachtlengte: Krulharig
Geboortedatum: 25-08-2022

Patella Luxatie: 0/0 = vrij
ECVO (ogen): 29-10-2023 volledig vrij

Vader: Whitemantra Ivory White Thulip
Moeder: Flashing Jewel Be Like Furby

Nederlands Jeugdkampioen’23
Belgisch JeugdKampioen’23
NL Jeugd Winner’23
NL Winner’23

Conform regels EGCN, beschikbaar voor passende teefjes.

Mitchell, onze kleine grappenmaker! Zijn moeder is onze zelf gefokte Gin en zijn vader, Samboss, woont in Letland – Riga.

Samboss hebben wij ontmoet op de Eurodogshow in Parijs, wij hadden onze honden ook ingeschreven en bekeken ook met volle aandacht de reuen keuring. Daar viel Samboss ons op, een jong reutje met een mooie attitude. De fokker/eigenaar gesproken en Samboss stond beschikbaar ter dekking, alleen ze woont wel in Riga. Geen probleem, dat bekijken we tzt wel, wellicht kon ik wel met Gin vliegen een klein hondje kan makkelijk mee als handbagage.

Zo gezegd, zo gedaan. Toen Gin loops werd hadden we inderdaad het plan om te gaan vliegen. Progesteron geprikt en oeps, ze stond al zo hoog ze moest eigenlijk diezelfde dag nog gedekt worden want de ovulatie was geweest. Snel BalticAir gebeld en kon diezelfde dag nog terecht. In de drukke zomer periode, volle Schiphol, maar we hadden het gered. Diezelfde avond had Gin de perfecte date en de volgende dag weer. 

9 weken later werd haar nestje geboren, 3 teefjes en als hekkensluiter 1 reutje. Mijn moeder was toevallig bij de bevalling en het was zo leuk dat er een reutje bij zat en ze eigenlijk ook een reutje zocht om leuk mee te showen hadden we besloten dat we dan samen hem zouden hebben en hij kreeg de naam Mitchell, vernoemd naar mijn moeders eerste Bichon uit 1981.
Mitchell woont bij mijn moeder en haar 3 andere Bichons.

Mitchell is leuk uitgegroeid, hij is vriendelijk, vrolijk, sociaal, knuffelig, is gek op water/modder/zwemt graag en loopt lekker zelfverzekerd rond. Mijn moeder showt hem fanatiek en hij doet het ook erg leuk in de showring. Ook heeft hij de perfecte knieën en ogen! We zijn er helemaal trots op.

Mitchell is beschikbaar als dekreu voor passende en geteste teefjes.