Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Kyna is weer loops!!!

Kyna is weer loops!!!

Kyna was in maart loops geworden en na een week weer afgebroken, waarvan wij de reden nog steeds niet weten. Toch te koud weer? Loge die ook loops was? Zeg het maar.
Vervolgens hele maand april niet loops geweest en op 9 mei dacht ik, ze wordt nu toch niet meer loops ik schrijf haar op de allerlaatste inschrijfdag op de show van Oss op 1 juni, hopende op haar laatste kwart puntje voor de Nederlands Kampioenschap! Wat gebeurt er vervolgens, ik had die dag ingeschreven en betaald, gaan we de honden uitlaten en ik zie Kyna voor ons lopen met een rode achterkant. Is ze weer loops geworden! Op zich helemaal top want dan (als alles nu wel goed gaat) toch nog zomer pupjes krijgen en aan de andere kant ze staat ingeschreven en met een pas gedekte teef ga ik niet showen. Dus heel snel de show weer gemaild of we een andere hond konden inschrijven ipv Kyna en dat kon nog gelukkig :-).

Als alles nu wel mee zit zal ze in het Pinksterweekend gedekt worden en zullen de pupjes eind juli geboren worden!! En mogen ze halverwege september naar hun nieuwe baasjes!
Er kunnen nog reserveringen aangenomen worden.

Reacties zijn gesloten.