Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
KCM ZWHVN

KCM ZWHVN

22 september 2013 waren wij op de kampioenschapsclubmatch van de ZWHVN. We hadden Cortez en Gigi ingeschreven. En ik zelf showde ook nog een jeugdreu van 1 jaar, Bandhu of Shadasa.

Eerst was Bandhu of Shadasa aan de beurt, het ging hartstikke goed! Zijn derde keer en mijn eerste keer met hem. Hij werd 1 uitmuntend in een sterke klas. Zijn eigenaar was al helemaal blij!!

Daarna kwam Cortez in de kampioensklas. Jonathan, mijn vriend, showde hem omdat ik bang was dat het tegelijk zou gaan met Gigi. Dus 2 dagen van te voren ”nog even snel geoefend in het bos”. Het ging hartstikke goed, alsof Jonathan al weken/maanden trainde met Cortez! Zo trots!!! Cortez werd tweede geplaatst met een uitmuntend. Klik hier voor zijn showpagina. 

Gigi was vrij snel na Cortez aan de beurt. Ook zij deed het weer super goed (met haar loopse toestand, pfff…). En ze werd beloond met een prachtig keurrapport en een tweede plaats met een uitmuntend. Klik hier voor haar showpagina.

Daarna kwamen de beste reu en teef keuringen. Samen met Bandhu zette we ons beste beentje voor….. En de keurmeester was helemaal gek van hem, we werden met een sterke groep eerste geplaatst!!!!! Een jonge reu van net 1 jaar wordt beste reu van een kampioenschapsclubmatch, een super prestatie!!!!! Ook zijn baasje, Kees, was ook zo blij!! Dat beloofd nog wat voor de toekomst 😉 Klik hier voor de foto’s.

Bandhu of Shadasa beste reu!!!
Reacties zijn gesloten.