Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
KCM RZWH show

KCM RZWH show

Op 14 oktober zijn we met Flashing Jewel Extra Ordinary ”Fame” en onze Franse import More Flashing Jewel de la Tour de Babel ”Alva” naar de Kampioenschapsclubmatch van de RZWH in Ermelo geweest. Een dochter van onze Jewel, Flashing Jewel Jewels Suprise ”Indy” van Eva Schilder deed ook mee in de jeugdklas. Ik zelf was zo ziek als een hond (had behoorlijk de griep te pakken) maar desondanks ga ik zoals gewoonlijk gewoon door en met neusspray, een heleboel zakdoekjes, paracetamol en verzachtende keeltabletjes kwam ik de dag wel door ;).

Alva mocht eerst in de openklas reuen en zoals altijd laat hij zijn beste kant van zichzelf zien. Hij werd in een grote openklas reuen eerste geplaatst met een uitmuntend en mocht terug komen voor de beste reu verkiezing. Eenmaal tijdens de beste reu keuring werd Alva reserve beste reu van de show! 

Na de baby’s en de puppy’s teven kwam de jeugdklas en Eva mocht met Indy de ring in verschijnen. Ze deden het allebei erg goed, en desondanks Indy een beetje puberaal was tijdens het tandjes laten kijken kregen ze toch een tweede plaats met de kwalificatie Uitmuntend! Gefeliciteerd Eva! 

Als een na laatste mocht Fame in de Kampioensklas verschijnen. Zoals gewoonlijk had Fame er weer volop zin in en liep vol gas door de ring heen, we moesten van de keurmeester wat rustiger lopen, helaas voor Fame moest ze zich inhouden maar ze deed het super! Ze werd eerste in haar klasse met een uitmuntend, werd daarna beste teef en toen moest ze tegen de beste reu lopen… Fame werd uitgekozen als beste van het ras, best in show en ze heeft een nieuwe titel ” RZWH CLUB WINNER 2018” gewonnen! Super trots op onze mooie volle stokhaar meisje 🙂 

Reacties zijn gesloten.