Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Kampioenschapsclubmatch ZWHVN 2012

Kampioenschapsclubmatch ZWHVN 2012

Op 23 september 2012 was de Kampioenschapsclubmatch (KCM) van de ZWHVN.
Ik had alleen Gigi ingeschreven en verder zou ik daar Caely’s White Flower Evening Star (Lux) en Ceely Roxan Fan Swide Pracht (Amarushaya) showen. Lux heb ik de dag voor de show ook nog klaar gemaakt en hij was weer prachtig!

Met een auto vol gingen wij (mijn vrienden: Elvira, Robby, Martien en mijn vriend Jonathan) naar de KCM.

Op de show behaalde Amarushaya in de jeugdklas een zeer goed zonder plaatsing. Het was de eerste keer dat ik haar showde en ook de eerste keer dat we elkaar ontmoette. Ze is nog erg jong en vol met energie maar al met al deed ze het behoorlijk goed! Klik hier voor de handling pagina.

Na de jeugdklas gelijk Gigi gepakt want zij stond in de tussenklas. Toen de keurmeester iedereen gekeurd had werden Gigi en ik eerste met een uitmuntend geplaatst!!!

Daarna heb ik Lux geshowt en hij behaalde in de fokkersklas 1 uitmuntend, ook voor ons samen was het de eerste keer en toen hij zijn baasje zag was hij helemaal gelukkig in de ring. 🙂  Klik hier voor de handling pagina.

Toen alle reuen en teven geweest waren werden eerst de reuen gekeurd voor beste reu en daarna de teven. Gigi en ik kwamen de ring in voor beste teef en na veel gezamenlijk gelopen te hebben, daarna ook nog eens individueel werd Gigi als Beste Teef gekozen!!!
Dat had ik niet verwacht! Geweldig! Mijn lieve, jonge meid!
Het was een super, gezellig dagje!! Bedankt mensen!

Reacties zijn gesloten.