Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 8

Week 8

Week 8

De laatste week is aangebroken…. Jeetje wat is de tijd omgevlogen!! Laatste week nog maar extra genieten van de kleine doerakjes! En uiteraard druk in de weer met het papierwerk, bestellingen die binnen kwamen voor de puppy pakketten, puppy pakketten maken, de laatste vragen nog beantwoorden van de a.s. puppy baasjes enzovoorts.

Ook voor de pups was het een drukke week, zondag kwamen bijna alle puppy baasjes weer kijken, dinsdag middag hadden ze een ”fotoshoot”, een bevriende fokker Sabrina kwam puppy’s knuffelen en maakte mooie stand en kop foto’s waarvoor mijn grote dank! Dinsdag avond hadden we de karakter testjes, en ze deden het hartstikke goed! Er waren veel overeenkomsten, maar toch ook wat nuance verschilletjes, maar al met al waren ze stuk voor stuk sociale hondjes :).
Woensdag alle baasjes gebeld met het advies welke pup ze kregen. Donderdag werden de pups en Lola voor de laatste keer hier weer ontwormt, gelukkig hadden ze gewoon normale ontlasting ervan. En donderdag middag kregen de eerste vier pups hun eerste trimbeurtje: gewassen, gedroogd met de waterblazer (honden föhn), gekamd en werden de nagels geknipt waar nodig. Net zoals de andere nestjes hadden de pups eerst was protest maar eigenlijk gaven ze zich vrij snel over en sommige vonden het föhnen juist wel lekker!! In ieder geval, ze waren weer lekker fris en fruitig! Vrijdag ging er eentje in bad en zaterdag en zondag gingen beide dagen 2 in bad. Als jullie straks de foto’s zien met de pups in het sop, schrik niet, er blijft niks van ze over haha 😉 !

Ondertussen ging het met de puppy’s erg goed, we hadden mooi weer dus konden ze lekker buiten spelen, op (prive) facebook staan er wel wat filmpjes van ze. Ze begonnen nu wel echt goed elkaar uit te dagen en uit te testen. Lola begon al aardig in te drogen met haar melklijsten en ze wilde deze week graag weer bij ze zijn omdat ze minder erdoor waren getriggerd om te drinken. Lola verzorgde ze goed, ze leerde de pupjes wat manieren bij, ging met ze spelen, echt zo’n goede moeder!

De pups waren deze week ook allemaal weer ruim 1 kg aangekomen, ze hadden weer lekker kunnen genieten van de Energique vlees en Happy Dog puppy brokken!

De foto’s van de ”fotoshoot”:

 

De foto’s van de karakter test en van het wassen en na foto’s van het trimmen: