Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
K Nest

K Nest

Zwitserse Witte Herders langstokhaar
K nest geboren op 21 juli 2018

 

Flashing Jewel Crystal Clear ”Lola”
HDA, ED0, MDR1 +/+, DM N/N, MH N/N, Rug: vrij, DNA geregistreerd
Nederlands Jeugd Kampioen, BeNeLux JW’14, Nederlands Kampioen, VZH/BH
Goed gekeurd door de RZWH

Argento Moravia Traj ”Merlin”
HD A, ED0, MDR1 +/+, DM N/N
DNA geregistreerd
Tsjechisch Jeugdkampioen
Goed gekeurd door de Tsjechische fokkeuring

 

De reuen:
Flashing Jewel Kickstarter – Andor
Flashing Jewel King of the World – Kas
Flashing Jewel Knock You Out – Levy
Flashing Jewel King Merlin – Silver
Flashing Jewel Keep Busy – Ice

De teven:
Flashing Jewel Killer Queen – Emily
Flashing Jewel Keep On Smiling – Kyra
Flashing Jewel Kiss of Lola – Indi
Flashing Jewel Keep Your Head Up – Liv

 

Pedigree/Stamboom

-UPDATE- Op 21 juli 2018 is Lola op haar eigen verjaardag bevallen van 9 puppy’s, 5 reuen en 4 teven! Alle pups zijn gereserveerd!

-UPDATE- op 21 juni hebben wij een echo laten maken en wij kunnen vol vreugde vertellen dat Lola drachtig is!!! Er kunnen nog enkele reserveringen aangenomen worden.

-UPDATE- Lola heeft Merlin ontmoet en het was liefde op het eerste gezicht. Altijd even spannend wat ze van haar lover vindt zo ver weg in Tsjechië, zeker omdat Lola kieskeurig is voor haar partner keuze. Ze wilde eerst met hem spelen en na hun ” voorspel” liet ze hem toe. Lola is op 21 en 22 mei gedekt, rond 21 juni hebben wij de echo en als zij drachtig is zal ze rond 23 juli 2018 uitgerekend zijn. Wij kunnen nog reserveringen aannemen.

Wij hebben voor onze K nest een mooie combinatie gepland, namelijk Lola en een Tsjechische reu Argento Moravia Traj (Merlin).

Lola heeft 2 eerdere nestjes (F en H nest) gehad en dit wordt haar laatste nestje. Ze was een super moeder bij haar vorige nestjes, vlotte bevallingen, super zorgzaam en iedereen mocht gezellig bij haar in de ren de puppy’s bewonderen. Lola heeft zichzelf al ”bewezen” wat voor karakter ze geeft aan haar nakomelingen: sociaal en vriendelijk naar mens en dier, leergierig, erg will to please, vol van energie en voor sommige nakomelingen een baasje die stevig in  zijn/haar schoenen staat (d.m.v. een karakter testje was dat duidelijk te zien en konden wij zo mooi de pups aan de nieuwe ervaren/onervaren baasjes koppelen).

Lola zelf is een enorme knuffelkont en ze wil met bezoek altijd knuffelen. In huis is zij rustig en de Alva van de roedel. Buiten heeft ze veel energie en vindt alles leuk, of het nou zwemmen, wandelen, fietsen, bal gooien is of op het trainingsveld speuren/appél/pakwerk is, Lola staat overal onbevangen er voor in. Klik hier voor haar foto album.

De aanstaande vader van onze K nest is Merlin. Toen wij hem bezocht hadden waren wij erg enthousiast over hem. Hij is mooi wit, niet enorm groot en log voor een reu, mooi zwart pigment en zijn karakter was erg vriendelijk, sociaal en wilde graag spelen met ons. Merlin woont als enige hond in het gezin met 2 jonge kinderen van 1 en 3 jaar. Hij is een echte familiehond en vindt het leuk om met zijn familie op pad te gaan, te spelen en te trainen. Wat ook niet onbelangrijk is, zijn zijn gezondheidsuitslagen. Hij heeft HD A, ED 0 , MDR1 +/+ en DM N/N. De perfecte uitslagen.

Wij verwachten uit deze combinatie honden die geschikt zullen zijn als gezinshond en eventueel voor de sport/show.

Voor deze combinatie zoeken wij een permanent gastgezin voor een teefje. Wij kunnen niet alle honden zelf in huis houden omdat ze recht hebben op een leuke gezinsleven en verdienen de volle aandacht, maar om meer variatie in de bloedlijnen te behouden willen we graag een teefje behouden voor de fokkerij. Voor meer informatie klik hier en uiteraard kunt u contact met ons opnemen.

Meer foto’s van de prachtige Merlin