Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
June

June

Flashing Jewel Perfect Illusion

Afkomst: eigen fok
Geslacht: Teef
Vachtlengte: Kortstokhaar
Geboortedatum: 20-06-2020

HD A
ED 0/1
Rug vrij
MDR1 +/+
DM N/N
MH N/N
EMBARK getest en volledig vrij
Dwerggroei vrij dmv ouders

Vader: Flashing Jewel Explosive Design
Moeder: Neene de la Tour de Babel

Uitmuntend

Goed gekeurd door de VZWH

June komt uit het eerste nestje van onze Franse Neene en onze eigen gefokte reu Xyno. Ze heeft een mooie, witte kortstokharige vacht met goede onderwol en dekvacht. June is zoals ze op de fokkeuring ook hadden gezegd: een degelijke, gebouwde teef. Dat wil zeggen: rechte sterke rug, rechte en stevige beenstanden. Ze heeft mooie donkere oogjes en goed pigment. June woont in een permanent gastgezin waar ze samen met haar baasjes geniet van vele lange wandelingen. Ook is June erg leergierig en ook erg slim, soms is ze een beetje uitgekookt 😉 Geef je haar één vinger dan pakt ze gelijk de hele hand, maar ook daarin is ze goed te sturen.
June vindt het gezellig om bij de baasjes naast de voeten, op schoot te liggen of lekker gekroeld te worden. Ze heeft zo haar voorkeuren en vriendjes waar ze graag mee speelt en bij ons in de roedel schikt ze snel erin als ze eenmaal op een bezoekje is. 

June heeft nog niet veel shows gelopen, midden in de corona tijd geboren, maar de 2 verplichte shows die moeten voor de fokkeuring heeft ze het erg goed gedaan met mooie tweede plaats met uitmuntende beoordeling. 

Wij hopen in het najaar 2022 haar eerste nestje te mogen verwelkomen.