Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Internationale show Utrecht

Internationale show Utrecht

Wat verlaat in de update maar hier is die dan! In het weekend van 20 en 21 oktober 2012 ben ik naar de hondenshow van KC de Utrecht in Nieuwegein geweest. Zaterdag waren de herders aan de beurt en ik had Sia en Gigi ingeschreven. Sia was als enige Duitse Herder langstokhaar, wel een beetje jammer maar goed het is niet anders. De keurmeester was wel weg van haar en zij kreeg 1 uitmuntend in de jeugdklas, dus ze kreeg ook haar tweede jeugd CAC (Yes!!! nog eentje te gaan…) en omdat zij als enige was werd ze beste teef en beste van het ras.

Daarna was Gigi aan de beurt en zij is totaal in de verharing, dus er blijft niet zoveel van haar over ;-). Desondanks kreeg ze toch nog 1 uitmuntend in haar klasse en werd reserve beste teef.

Eenmaal thuis, na een lange dag, snel Akon gewassen, geföhnt en geknipt. Zijn showspullen in de auto gezet en de volgende ochtend weer vroeg mijn bed uit om weer naar Nieuwegein te rijden. De Bichons waren vroeg aan de beurt, wat erg fijn is! En Akon kreeg 1 uitmuntend de jeugdklas en heeft ook zijn tweede jeugd CAC gekregen!!! Ook voor hem geld, nog een te gaan en dan is hij Nederlands Jeugdkampioen! Daarna werd hij ook nog beste reu en kreeg ook zijn tweede CAC.

Dus al met al was het een drukke, maar een zeer succesvolle en geslaagde weekend!!!

Reacties zijn gesloten.