Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Int. kerstshow Wijchen 2012

Int. kerstshow Wijchen 2012

Afgelopen maandag was het weer zover! De allerlaatste show van 2012, wat vliegt de tijd!!
Ik had Gigi, Sia en Kyna ingeschreven. Kyna moest nog minimaal 1 reserve CAC halen en dan zou ze Nederlands Kampioen zijn en Sia moest nog 1 jeugd CAC hebben voor haar jeugd kampioenschap. Paar dagen voor de show had Kyna zich verstapt/te idioot gedaan met spelen buiten en liep iets mank. Dus even aangekeken en zaterdag ging het beter, zondag nog beter en maandag in de ochtend ook geen probleem. Dus toch haar meegenomen en we zien het dan wel!

Eerst was Sia aan de beurt, ze was erg druk en vrolijk en vond alles weer leuk. De keurmeester vond haar ook super en ze kreeg 1 uitmuntend (Yeahhhh haar laatste jeugdpunt is binnen!!) dus ze is Nederlands Jeugdkampioen geworden!!! Daarna beste teef en beste van het ras! Super girl :-))

Daarna was Gigi aan de beurt en zij kreeg ook 1 uitmuntend in haar klasse en moest even wachten voor beste teef. Na Gigi ging Kyna de ring in en eenmaal in de ring zag ik al dat haar poot nog niet 100% over was.  De keurmeester zag het ook en gaf me nog een kans om meer te lopen in de hoop dat het over ging, maar helaas. Hij vond het zoooo jammer en baalde ontzettend (is ook in de keurrapport te lezen). Kyna kon de ring verlaten zonder kwalificatie en dat is ook logisch een kreupel dier kan je niet plaatsen. Zonde zonde, maar goed het is en blijven levende wezens.

Tijdens de beste teef verkiezing werd Gigi beste teef en kreeg de CAC en de CACIB. Daarna tegen de reu lopen en ook die won zij weer! Mijn toppertje <3.

Maar toen kreeg ik een probleem…. Sia en Gigi beiden beste van het ras en moeten dan tegelijk in de erering in.. Gelukkig was Kelly beschikbaar en zij heeft Sia genomen, thanks meid voor je geduld Sia was niet echt makkelijk!! Ik nam Gigi en we werden geselecteerd bij de beste 10 van rasgroep 1!! Al met al een super dagje!!!

Reacties zijn gesloten.