Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Int. Dogshow Eindhoven

Int. Dogshow Eindhoven

Eerste show van het jaar hadden wij afgelopen zaterdag op 5 februari 2022!
Internationale hondenshow van Eindhoven werd gehouden in Rosmalen in de Autotron. Wij hebben echt super resultaten behaald met onze Lola, Timo, Adele en Ziva! Ook zusje van Ziva, Layka, deed ook voor het eerst mee en ging goed voor de eerste keer.

Ultimo Taien ”Timo” werd 1 uitmuntend in zijn klasse, werd beste reu en kreeg het CAC/CACIB en werd vervolgens daarna beste van het ras!

Flashing Jewel Crystal Clear ”Lola” werd 1 uitmuntend in de veteranenklas, en heeft hierbij haar laatste veteranen-kampioenschapspuntje binnen gehaald en is hiermee NEDERLANDS VETERANEN KAMPIOEN geworden! Omdat zij ook al Nederlands Jeugd Kampioen was en Nederlands Kampioen is zij na de afronding van de veteranenkampioenschap nu ook GRAND CHAMPION geworden!! Zo trots op mijn lieve Lo <3 Mijn allrounder in sport en show en dat voor haar ruim 8,5 jarige leeftijd!

Flashing Jewel Rumour Has It ”Adele” deed voor het eerst mee in de jongste puppyklas en als een echte showgirl. Ze werd 1e met een veel belovend en werd beste jonge pup van het ras.

Flashing Jewel Quality Queen ”Ziva” werd 1 uitmuntend in de jeugdklasse en heeft hierbij haar eerste jeugdpuntje behaald voor het nederlands jeugdkampioenschap.

haar zusje Flashing Jewel Queen’s Gambit ”Layka” werd 2 uitmuntend in de jeugdklasse! Gefeliciteerd Constanja! Heel erg leuk dat jullie het showen ook willen oppakken met de knappe Layka <3 

Reacties zijn gesloten.