Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Ice

Ice

Flashing Jewel Keep Busy

Afkomst: eigen fok
Eigenaar: M. Kusters
Geslacht: Reu
Vachtlengte: Langstokhaar
Geboortedatum: 21-07-2018

HD A
ED 0
Rug vrij
MDR1 +/+
DM N/N
MH N/N
HZ N/N
CH N/N
SMSF-1
EMBARK volledig vrij getest (200 DNA testen)

Vader: Argento Moravia Traj
Moeder: Flashing Jewel Crystal Clear

Meerdere malen 1e plaats met Uitmuntend

Goed gekeurd door de RZWH

Ice komt uit onze K-nest. Hij is de volle nestbroer van onze Emily. Zijn moeder is door ons gefokte Lola (FJ Crystal Clear) en zijn vader is de Tsjechische Argento Moravia Traj aka Merlin.

Ice is qua uiterlijk echt een mix van Lola en Merlin en wij vinden dat echt net echt alle pluspunten van Pa en Ma heeft ge-erft. Ice is als pupje bij Marion gaan wonen en toen wij hem met 1 jarige leeftijd terug zagen stelden wij Marion eens voor om een show met hem te doen. 
Zijn eerste show werd de Kampioenschapsclubmatch van de RZWH in de jeugdklas en hij werd van een leuke aantal (5) reuen eerste geplaatst. 
Daarna heeft hij nog een paar shows gelopen met mooie resultaten! Wij waren in ieder geval gecharmeerd van Ice en gevraagd of wij een dekreu van hem mochten maken zodat wij hem eens terug kunnen gebruiken op één van onze teven.
Inmiddels hebben we een nestje met Ice en Roxy mogen fokken eind 2021 en hebben we een prachtige dochter, Faye, van aangehouden. Hopelijk kan ze de lijn weer voortzetten. 

Ice heeft de perfecte gezondheidsuitslagen, heeft een mooie type, bouw, zwarte pigmenten en spierwitte vacht. Ice heeft een ”stevig” karakter, veel energie en wil graag wat voor zijn baasje doen. Marion is in ieder geval druk met detectie en VZH trainingen. 

Ice woont en is van Marion en is in overleg beschikbaar als dekreu voor passende teefjes.