Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Holland Trophy show

Holland Trophy show

Op zondag 18 juni waren wij met Jewel, Fame, Fennah, Xyno en Alva naar de Holland Trophy show van de RZWH. De zoon van Jewel en Elite (Flashing Jewel Grand Canyon ”Tiyo”) was ook ingeschreven in de puppy klas. Het was een ontzettende warme dag maar wel onwijs gezellig en onze hondjes hebben ook goed gescoord!

Flashing Jewel Grand Canyon ”Tiyo” werd eerste plaats met een veelbelovend en is beste puppy van de dag geworden!

More Flashing Jewel de la Tour de Babel ”Alva” werd eerste plaats met een uitmuntend in de jeugdklas, daarbij heeft hij zijn eerste jeugd punt gekregen en werd later op de dag reserve beste reu! Zooo trots op onze Fransman, want hij is net 9 maanden oud, knappe prestatie op zo”n jonge leeftijd.

Flashing Jewel Explosive Design ”Xyno” werd tweede plaats met een uitmuntend.

Flashing Jewel Fill Your Heart ”Fennah” werd eerste plaats met een uitmuntend.

Flashing Jewel Extra Ordinary ”Fame” was ontzettend uit vacht maar desondanks in een sterke klasse toch tweede plaats met een uitmuntend.

Flashing Jewel Casualty of Love ”Jewel” werd eerste plaats met een uitmuntend.

In de koppelklas met Fame en Xyno werden ze eerste geplaatst en in de fokkerijgroep met Fame, Fennah en Xyno werden ze ook eerste geplaatst.

Omdat Tiyo niet op mijn website staat heb ik hieronder zijn keurverslag met foto’s staan.De foto’s en keurverslagen van de andere honden staan op hun eigen showuitslagen pagina’s.

7,5 maanden. Uitmuntend type, mooie lichaamsverhoudingen, heel mooi expressief wigvormig hoofd, schaargebit, mooi geplaatste donkerbruine ogen, prima gedragen oren, hele mooie rugbelijning, mooi ontwikkeld lichaam, prima hoeking voor en achter, mooie beenstanden, hele mooie langstokhaar vacht, mooi gedragen staart, mooi pigment met zwarte nagels, moeiteloos en ruim grijpend gangwerk.

Reacties zijn gesloten.