Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Gin

Gin

Flashing Jewel Be Like Furby

Afkomst: eigen fok
Geslacht: Teef
Vachtlengte: Krulharig
Geboortedatum: 10-01-2020

Patella Luxatie: 1/1

Ogen:
30-5-2022: PRA/cataract vrij
22-06-2021: PRA/cataract vrij

Vader: Manoir’s Read All About It
Moeder: Aphrodite’s Reflection Marilyn Monroe

ClubWinster’21
Nederlands Kampioen
Belgisch Kampioen
Luxemburg Kampioen
Internationaal Kampioen

Fokgeschikt volgens Pekingees en Dwergspanielclub en EGCN

Gin komt uit het tweede en laatste nestje van onze Furby. Omdat we toch graag iets van dat nestje wilde aanhouden en een vriendin van mij wel graag een Bichon wilde hebben waren wij voor teefje met het paarse bandje gegaan uit het nestje en is zij omgedoopt naar ‘Gin’ en woont dus in een permanent gastgezin, bij Lisa.

Gin was net voor de corona uitbraak in Nederland geboren en gedurende deze periode konden we geen shows met haar lopen. Normaal gaan we altijd voor de Jeugdkampioenschaptitel maar helaas met Gin’s leeftijd van 9 – 18 maanden waren er geen shows. Eenmaal er weer een showtje was in 2021 hadden wij gelijk Gin ingeschreven op de tweedaagse Kampioenschapsclubmatch van de EGCN. We wisten wel dat Gin een mooi hondje was en ook mooier dan haar moeder Furby, maar dat zij de ene dag Beste van het Ras werd en tevens clubwinster titel kreeg en de andere dag beste teef werd waren wij toch wel erg blij verrast !

Gin heeft in 2022 in maart nog een show gelopen en werd ze daarbij wederom Beste van het Ras en na haar 27 maanden leeftijd nog een Nederlandse show waar ze weer Beste van het Ras behaalde en tevens NEDERLANDS KAMPIOEN werd. Zooo trots!

In 2022 hebben we ook een start gemaakt om haar in Belgie uit te brengen, daar moet tussen de eerste en laatste punt 1 jaar en 1 dag tussen zitten en op beide Belgische shows werd Gin Beste van het Ras en op de Int. show in Gent  werd ze ook beste van rasgroep 9! Wat een topper!

Gin is een middenmaat Bichon teefje met mooi pigment, goede en dikke witte vacht, rechte beenstanden en een super sociaal en vrij karakter. Gin is net zoals haar moeder gek op water en zwemt dan ook graag als ze het warm heeft. Ze gaat graag overal heen mee en niks is haar te gek. Ze gaat ook elke zaterdag ochtend mee naar behendigheidstraining. Het is ook een hondje die ook gewoon lekker vies mag worden en graag door het bos racet. 

Gin is wekelijks bij ons omdat Lisa bij mij in de salon helpt en dan speelt ze ook graag met onze Herders maar een dagje luieren in de salon vindt ze ook prima.