Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Faye

Faye

Flashing Jewel She's Kinda Hot

Afkomst: eigen fok
Geslacht: Teef
Vachtlengte: Langstokhaar
Geboortedatum: 11-12-2021

HD A
ED 0
Rug vrij
EMBARK volgt
MDR1
DM
MH

Vader: Flashing Jewel Keep Busy
Moeder: Flashing Jewel Million Dollar Baby

Nederlands Jeugdkampioen’23
Holland Cup J-Winner’23

binnenkort fokkeuring bij VZWH

Wij zijn met een paar stam-honden begonnen en hoe leuk is dat als je na een aantal generaties de lijnen kan samenvoegen. Wij zijn onder andere met Kyna (imp. Frankrijk) en Cortez (imp. Argentinië) begonnen. Uit Kyna komt Lola en uit Lola met een Tsjechische vader komt Ice. Uit Cortez komt Evita, daaruit komt Fame van een Duitse reu en daarna Roxy uit ook een Wit-Russische vader . Faye is een dochter van Ice en Roxy, erg leuk om een aantal Flashing Jewels achter elkaar in de stamboom te zien maar ook de diversiteit van de andere landen. 

Faye woont samen met haar moeder Roxy in een permanent gastgezin. En ze hebben het reuze naar hun zin samen. Ook heb ik met Faye in de jeugdklas een aantal shows gelopen waar ze best snel Nederlands Jeugdkampioen werd en ook paar keer reserve beste teef geworden is. Het is nu even wachten tot ze wat ouder is (27 maanden) om verder te gaan voor het Nederlands Kampioenschap.

Maar buiten de paar shows gaat ze graag naar honden cursussen, obedience en agility vindt ze erg leuk! Ook naast de fiets draven en in het bos rennen met haar moeder vindt ze geweldig, hoe sneller hoe beter. En ze is een ster in zwemmen!

Faye is geen grote teef met super donker pigmenten en witte vacht. Ze heeft rechte beenstanden en rechte ruglijn. Ook heeft ze een mooi attent hoofd met haar hoog aangezette oortjes.

Faye is pas gerontgend met mooie HD en ED vrije uitslagen! Binnenkort komt haar DNA EMBARK uitslagen binnen en gaat ze naar de fokkeuring van de VZWH.