Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Evita is gedekt

Evita is gedekt

In de week van 18 mei was het een spannende week, want dat zou de week kunnen zijn dat Evita zo ver is om gedekt te worden. Woensdag 20 mei was ze 10 dagen loops en nam ik haar mee naar de dierenarts om bloed af te nemen voor de progesteron test. In de middag kreeg ik uitslag en ze zat op 7,8 (rond de 10 is het de juiste tijd). Dus de volgende dag in de ochtend weer naar de dierenarts voor nog een test en die bleek 9,3 te zijn, het advies was om in de avond naar de reu te gaan voor de dekking. Zo gezegd zo gedaan, na mijn werk ben ik gelijk naar Duitsland gereden naar de mooie Xeno! Helaas had ik geen camera mee en het was al schemer toen ik daar aankwam dus heb geen foto’s kunnen maken. Evita zag Xeno en wilde wel heel graag naar hem toe, en andersom gelde dat ook. Voor mij was het wel spannend want het was voor Evita ook de eerste keer. Maar Evita was wel erg gewillig en na een klein spelletje was het raak.

Over 4 weken gaan we een echo laten maken, super spannend het aftellen is begonnen!!

Evita zal rond 23 juli uitgerekend zijn, we krijgen hopelijk een gemixt nestje van langstok -en kortstokhaar puppy’s en er kunnen nog reserveringen aangenomen worden.

Reacties zijn gesloten.