Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Evie

Evie

Flashing Jewel Charming Gin

Afkomst: eigen fok
Geslacht: Teef
Vachtlengte: Krulharig
Geboortedatum: 25-08-2022

Patella Luxatie: 0/0 = vrij
ECVO (ogen): 8-9-2023 volledig vrij

Vader: Whitemantra Ivory White Thulip
Moeder: Flashing Jewel Be Like Furby

Nederlands Jeugdkampioen’23

Conform EGCN regels

Evie is een volle zus van Mitchell en woont gezellig bij ons en in onze roedel. Haar moeder is onze zelf gefokte Gin en haar vader, Samboss, woont in Letland – Riga.
De dekking was een heel avontuur, met Gin als handbagage wezen vliegen naar Letland met als resultaat 4 prachtige pupjes. 
Mijn moeder heeft in co-own samen met ons Mitchell en wij hebben Evie gehouden. 

Evie is echt best friends met de 2 Schipperkes Ollie en Raquel. Met name Raquel kan ze heerlijk spelen en ravotten maar ook gezellig samen in de mand slapen. De Schipperkes zijn ook wat ruwer in hun spel en dat heeft Evie ook helemaal overgenomen, soms als ze haar broertje weer ziet wil ze ook net zo ruw spelen tot grote verbazing van Mitchell die dat helemaal niet kent.

Evie is een vrolijk clowntje die ook erg gehoorzaam is, ze loopt makkelijk los mee in het bos of recreatieplas. Met een keer roepen komt ze gelijk bij je en haal met volle plezier haar beloning op. 
Ze is buiten lekker energiek en binnen in huis naast soms haar gekke 5 minuten heerlijk knuffelig. 

Evie vindt showen in de ring ook erg leuk, ze paradeert lekker door de ring heen en doet uiterste best met mooi staan voor een koekje. 

Ook heeft ze de perfecte gezondheidsuitslagen, ECVO ogen volledig vrij en patella luxatie vrij. Volgens de orthopeed ”mooie vaste knieën”. 

We hopen in 2024 een nestje van Evie te kunnen verwelkomen.