Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Emily

Emily

Flashing Jewel Killer Queen

Afkomst: eigen fok
Geslacht: Teef
Vachtlengte: Langstokhaar
Geboortedatum: 21-07-2018

HD A
ED 0
Rug vrij
MDR1 +/+
DM N/N
MH N/N
Dwerggroei N/N
CH N/N
EMBARK volledig vrij getest (200 DNA testen)

Vader: Argento Moravia Traj
Moeder: Flashing Jewel Crystal Clear

Nederlands Jeugdkampioen’19
Jeugd Winster’19
ZWHVN ClubWinner’2020
Nederlands Kampioen

Werktitels:
VZH behaald op 31 oktober 2020 (59/60p)

Goed gekeurd door de RZWH

Emily komt uit onze K nestje van Lola x Argento (Merlin), ze heeft 5 broertjes en 3 zusjes. En wat ik een zeer grappig gegeven vind: Lola is bevallen op de dag dat ze zelf jarig was! Wij hadden dus de keuze uit 4 teefjes en Emily viel mij gelijk al op dat ze spierwit was met gitzwarte pigmenten, zelfs haar hele huid is zwart als je haar nat maakt in bad. 

Emily is uitgegroeid met een middelmaat hoogte, heeft rechte beenstanden, attente uitdrukking in haar gezicht, mooie witte langstokharige vacht, gitzwart in haar pigment en een zeer sterk bespierd lichaam.

Emily bleef bij ons in de roedel en ik wilde ook met haar IGP trainen zodat ik een opvolger had voor haar moeder Lola. Ze wil graag werken, ze doet alles voor een voertje en een balletje en is zeer baasgericht, ook al traint Mark met een andere hond van ons op het veld dan heeft Emily alleen maar oog voor mij, ze zet zich op de training de volle 200% in. Je kan eigenlijk wel zeggen dat Emily mijn schaduw is.

Emily is ook niet moe te krijgen, je zou eigenlijk zelfs een beetje kunnen zeggen dat ze ADHD heeft 😉 Eenmaal in huis kan ze rustig zijn en ligt vaak vanuit haar mand naar buiten naar de trimsalon te kijken als ik aan het werk ben. Als ik vanuit de trimsalon  naar het huis loop dan komt Emily altijd met een speeltje aanzetten. 
Buiten als ze los is dan is het ‘speedy gonzalus’ ze is snel en wendbaar en het liefste rent ze voorop en ook ”full speed”. 

Op de show doet ze het ook goed, netjes draven in de ring en stilstaan als een standbeeld, Emily vindt alles leuk zolang ze maar iets voor je mag doen.
Ze heeft al aardig mooie titels naar binnen gesleept, zoals Nederlands Jeugdkampioen en Jeugd Winster 2019. Maar als kerst op de taart is zij in 2020 op de Kampioenschapsclubmatch beste van het ras (Club Winnares) van maar liefst 70 ingeschreven Witte Herders geworden!

Ze is mijn ”kleine”, harde én mooie werkertje.