Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Elynn

Elynn

Yadiel Jamilstar Elegant Elynn

Afkomst: import Hongarije
Geslacht: Teef
Vachtlengte: Langstokhaar
Geboortedatum: 2-10-2019

HD A
ED 0
Rug vrij
MDR1 +/+
DM N/N
Dwerggroei N/N
EMBARK getest en alles (200+ afwijkingen) vrij

Vader: Charming Casanova Les Trois Baisers
Moeder: Myssy Jagodowe Bory

uitmuntende score

Goed gekeurd door de VZWH

Elynn is ons Hongaars teefje. Wij hadden haar vader, Charming Casanova Les Trois Baisers, gezien op de World Dog Show Leipzig in 2017. Hij won die dag niet maar wij vonden hem de mooiste van de Zwitserse Witte Herders die daar liep. We hadden hem genoteerd op ons lijstje voor eventueel keer een dekking of een pup van hem.
Toen kwamen we het nestje waar Elynn uit kwam tegen en zo hebben we ook met de moederskant van Elynn voor onze kennel ook een ‘vreemde’ moederlijn. 

Elynn is uitgegroeid tot een grote, vriendelijke dame. Ze heeft een mooie, witte vacht, donkere oogjes en haar rug is kaarsrecht. Ze is erg trouw aan het gezin en heel enthousiast als ze bekende mensen ziet, voor nieuwe mensen kijkt ze eerst beetje als een kat uit de boom maar ontdooit best snel en wil daarna ook haar aandacht vragen. Ze is naar andere honden erg sociaal en speelt graag met de honden die ze in het park tegen komt. Ze is niet dominant en ook geen ruzieschopper. Elynn jaagt ook niet op wild en is erg volgzaam, als pup was ze ook erg ”gemakkelijk” op te voeden.

Elynn heeft ook hele mooie gezondheidsuitslagen, haar heupen en ellebogen zijn perfect en haar DNA testen zijn allemaal vrij. Elynn kwam net vóór de corona en tijdens de coronatijd konden we weinig shows met haar lopen. Ze heeft wel de twee verplichte shows gedaan voor de fokkeuring en met beide show een uitmuntende score waarvan haar eerste show ze tweede met uitmuntend werd in een klasse van maar liefst 14 honden! Ook heeft ze haar fokkeuring behaald en hopelijk kunnen we haar eerste nestje in 2022 verwachten.

Elynn woont in een permanent gastgezin.