Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Dogshow Goes

Dogshow Goes

Op 31 maart en 1 april zijn wij naar Dogshow Goes geweest. In eerste instantie hadden wij ingeschreven omdat Tiyo (FJ Grand Canyon) nog 1 jeugd puntje nodig had voor het Nederlands Jeugdkampioenschap.

Op zaterdag zijn wij met Flashing Jewel Grand Canyon (Tiyo), Flashing Jewel Extra Ordinary (Fame) en Flashing Jewel It’s Up To You (Kaya) erheen gegaan.
Dit was voor Fame haar eerst show sinds haar nestje en ze is weer in topconditie. Ze had nog een punt voor het Nederlands Kampioenschap nodig omdat ze de leeftijd van 27 maanden is gepasseerd en al voldoende punten had. Kaya is haar dochter van net 4 maanden en was voor de lol en gewenning mee.

Tiyo behaalde in de jeugdklas 3de plaats met een zeer goed. De keurmeester vond zijn staart te hoog gedragen en rekende dat zwaar aan.
Fame behaalde eerste plaats met een uitmuntend in haar klas, werd beste teef en daarna beste van het ras! Joehoeeee!!! Ze is nu definitief Nederlands Kampioen!!!
Kaya werd eerste geplaatst met een veel belovend, werd beste jongste puppy van het ras en aan het einde van de dag moest ze tegen alle andere beste jongste puppy’s (waren zo’n 40 anderen in de erering) en werd tweede geplaatst van alle jongste puppy’s van de gehele show!!! Wat een prestatie voor de kleine dame!

Fame beste van het ras

De volgende dag kwamen wij weer met Tiyo, Flashing Jewel Fill Your Heart (Fennah) en Flashing Jewel Jump To The Top ”Jolene”. Jolene is van het J nest en ook net 4 maanden dus, voor haar ook even een oefening.

Tiyo werd deze dag eerste geplaatst met een uitmuntend en werd beste reu!! Hij had zijn staart iets minder hoog en de keurmeester vond zijn type, anatomie en beweging belangrijker 🙂 Hiermee is hij Nederlands Jeugdkampioen geworden!! En omdat hij nu ook 4 punten heeft voor het Nederlands Kampioenschap moet hij nu wachten tot hij 27 maanden is gepasseerd om deze te voltooien (hij is nu 16 maanden oud).
Fennah kreeg een tweede plaats met een uitmuntend en Jolene werd ook tweede geplaatst met een veel belovend.

Tiyo beste reu

Al met al een top weekend met mooie resultaten. En hierbij zetten bij Tiyo nu ook op de Kampioenen pagina met zijn nieuwe titel 🙂 Hierbij willen wij de eigenaren van Tiyo van harte feliciteren met het behalen van zijn titel en bedankt voor jullie vertrouwen in onze kennel en voor mijn handling en het showklaar maken 🙂

Reacties zijn gesloten.