Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Roxy

Roxy

Flashing Jewel Million Dollar Baby

Afkomst: eigen fok
Geslacht: Teef
Vachtlengte: Langstokhaar
Geboortedatum: 14-01-2019

HD A
ED 0
Rug vrij
MDR1 +/+
DM N/N
MH N/N
EMBARK resultaten volgen

Vader: Amigo Incredible Dog

Moeder: Flashing Jewel Extra Ordinary

Goed gekeurd door de RZWH 

Roxy komt uit onze M nest, haar moeder is de prachtige kampioen Fame en haar vader is de knappe Amigo uit Wit-Rusland.
Deze ‘dekking’ was best bijzonder gegaan: wij hadden haar vader op de World Dog Show in Moskou 2016 gezien. Onze Fame deed ook mee aan die show en stond net zoals Roxy’s vader in de jeugdklas. Wij waren erg gecharmeerd van haar vader, hoe relaxed hij in de ring zichzelf presenteerde. Toevallig werd hij daar ook Wereld Jeugdkampioen en hadden met de eigenaar een praatje gemaakt. We hielden Amigo in de gaten voor een eventuele toekomstige dekking.
Ruim 2 jaar later, Fame en Amigo waren beiden goedgekeurd voor de fokkerij met uitstekende uitslagen, wilden we graag Amigo op Fame gebruiken. Normaliter vind ik het niet erg om naar de reu te rijden maar Wit-Rusland was wel net even iets te ver weg. Wij lieten gekoeld sperma overkomen en Fame werd hier in Nederland geinsemineerd. Daar kwam Roxy uit met haar 3 zusjes en 5 broertjes 🙂 

Roxy is uitgegroeid tot een mooi, middenmaat teefje met een spierwitte vacht en mooie zwarte pigmenten. Ze is erg sociaal naar mensen en dieren, het liefst wil ze met iedereen vriendjes zijn. Ze houdt van trucjes leren, spelen, knuffelen en lekker gek doen.

Uiteraard heeft Roxy ook een aantal shows gelopen, ze werd op haar eerste show in de babyklasse (4-6 maanden) op een leeftijd van ruim 4 maanden oud beste baby van  Internationale hondenshow in Oss! Voor de corona-tijd deed ze ook mee aan Internationale hondenshow in Eindhoven 2020 en daar werd ze van de 17 Witte Herders beste van het ras, daarna van alle herdersoorten (rasgroep1) beste van alles en daarna werd ze 4de BEST IN SHOW van ruim 2000 honden! Een super prestatie van zo’n jonge hond. Helaas door de corona waren er te weinig shows voor haar om haar Nederlands Jeugdkampioenschap af te ronden, ze moest nog maar één puntje..

Wij hopen in 2021 haar eerste nestje te kunnen verwelkomen.

Roxy woont in een permanent gastgezin