Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Neene

Neene

Neene de la Tour de Babel

Afkomst: Frankrijk
Geslacht: teef
Vachtlengte: Langstokhaar
Geboortedatum: 2-12-2017

HD A
ED 0
Rug vrij
MDR1 +/+
DM N/N
HZ: N/N
SMSF-0

Vader: Horus de la Tour de Babel
Moeder: Joy de la Tour de Babel

Goed gekeurd door de RZWH

Neene (spreekt uit als Nien) komt bij een goede bevriende fokker (Christophe) van ons uit Frankrijk vandaan. De meeste voorouders ken ik allemaal persoonlijk en ik vond haar Oma Framboise en haar moeder Joy echt gave en leuke honden. Toen Christophe voorstelde of wij misschien Neene van hem wilde hebben waren wij meteen geïnteresseerd en zo haalden we Neene op. Ze is op de leeftijd van 17 maanden bij ons gekomen en ja dan is de drukke Nederland wel heel wat anders dan in the middle of nowhere in Frankrijk 😉 Maar ze herstelde en leerde snel in onze roedel en werd al gauw een blije en lieve hond.

Neene is een langstokhaar teefje van een niet zo groot type. Ze heeft erg mooi zwart pigment met hele mooie donkere oogjes en ze kan lopen als de beste! Door haar atletische lichaam kan ze behoorlijk snel draven naast de fiets of in de vrije beweging en als ze een sprintje trekt is ze de snelste met haar behendige lichaam.
Ze is geen dominante hond en kan eigenlijk met alles en iedereen. Ze is ook altijd erg vrolijk, het lijkt wel alsof haar staart geen stop heeft met kwispelen, letterlijk een Vrolijke Frans 😉

Neene woont in een permanent gastgezin bij ons in de buurt in Zwolle.