Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Fame

Fame

Flashing Jewel Extra Ordinary

Afkomst: eigen fok
Geslacht: Teef
Vachtlengte: Kortstokhaar
Geboortedatum: 23-07-2015

HD A
ED 0
Rug vrij
MDR1 +/+
DM N/N
MH N/N

Vader: Xeno vom Sutumer Grund
Moeder: Lenmana vom Terlüner Schloss

Luxemburg Jeugd Kampioen
Nederlands Jeugdkampioen
Vice Junior World Winner’16
BeNeLux Jeugd Winster 2016
Jeugd Winster 2016
Int. show Goes’17 BOG3
Nederlands Kampioen (2018)
Int. show ”de Utrecht””18 BOG3
Duits Kampioen (2018)
RZWH Club Winner’18

Goed gekeurd door de RZWH

Fame is een dochter van onze eigen Evita en een kleindochter van Cortez. Ze kwam uit een nest van 10 pups waarvan 7 kortstokhaar en 3 langstokhaar waren.

Ze heeft 3 nestjes gehad (I, M en O) en geniet van haar welverdiende pensioen.

Fame is een prachtige kortstokhaar teef met een mooie, volle en witte vacht. Zij is niet zo’n gladde kortstokhaartje 😉 Ze is net zo’n clown als haar moeder en ook wel een beetje uitgekookt, iets wat ze niet wat doet ze soms toch even stiekem als je even niet kijkt.
Fame was bij ons in de roedel ontzettend onderdanig naar de oudere teven, maar sinds ze bij haar vriendje Tiyo woont is zij veel meer opgebloeid en hoeft ze niet meer rekening mee te houden met de rangen en standen.

Op shows doet Fame het ook erg goed, ze heeft er plezier in en toont zich ook super. Ze heeft ook al wat titels behaald en zolang ze het nog leuk vindt blijven wij vrolijk door showen.

Naast grote boswandelingen is fietsen ook een grote hobby van Fame, ze kan kilometers netjes naast de fiets draven en vindt dat heerlijk.

En verder vindt Fame pups he-le-maal geweldig. Ze was zelf nog geen moeder, maar ze moederde wel mee met de andere nestjes. Toen Fame zelf haar eerste nestje kreeg in november 2017 (I nest) was dat prachtig om te zien. Zodra zij haar eerste pup had gebaart was zij letterlijk de gelukkigste hond op aarde 😉

Fame woont in een gastgezin samen met Tiyo (een nakomeling van Jewel x Elite)