Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Clubmatch RZWH

Clubmatch RZWH

Op 24 november 2013 werd de clubmatch van de RZWH gehouden in Vianen. Elvira en ik gingen daar heen met Cortez en Lola. Een broertje (Flashing Jewel Captain Splendid ”Hunter”) van Lola en een zoon (Flashing Jewel Blow Your Mind ”Polar”) van Cortez deden ook mee op deze gezellige show! De reuen en teven werden tegelijk gekeurd dus eerst waren Lola en Hunter tegelijk in de ring, helaas geen foto’s van Hunter in de ring.
Lola deed het super goed zonder ringtraining (beetje thuis training) en voor de eerste keer! Omdat ze wat met haar hakken wiebelde en zwak op de polsen was kreeg ze een 2e plaats met een belovend, verder was de keurmeester erg te spreken over haar! Zie haar showpagina voor foto’s en keurverslag! De keurmeester die Hunter keurde vond hem ook helemaal geweldig en ze vond het erg jammer dat hij veel wildkleur heeft (zelfde als pa Asswan), Hunter kreeg een eerste plaats met een belovend.

Daarna kwamen de jeugdklas reuen en ik showde Polar. Ook dit was zijn eerste keer en vond het best spannend dat hij zonder zijn baasjes moest lopen. Maar desondanks deed hij het erg goed voor de eerste keer, hij moest nog flink uitzwaren van de keurmeester en kreeg een zeer goed. Klik hier voor de pagina handling waar Polar te zien is op de foto’s.

Daarna kwam Cortez in de ring, voor hem was het allemaal piece of cake en hij kreeg een eerste plaats met een uitmuntend! Klik hier voor zijn showpagina!

Het was een erg gezellige dag en ik wil de eigenaren van Hunter en Polar bedanken dat ze met hun mooie honden ook aanwezig waren! 🙂

 een foto van broer ”Hunter” en zus ”Lola” (FJ Captain Splendid en FJ Crystal Clear)

Reacties zijn gesloten.