Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 4

Week 4

Deze week sliep ik weer boven in mijn eigen bed. De pups hadden hun oogjes goed open, konden horen en waren al veel mobieler. Begin van de week ging het met kleine baby stapjes met staan en lopen maar naarmate ze ouder werden ging het veel beter en begonnen ook met elkaar te spelen en poging doen tot rennen alleen dat deden ze zo snel dat ze weer omvielen. 

Ze begonnen ook meer geluid te maken en als er een Herder langs de ren liep keken ze toe en probeerden contact te leggen. Ook van de stofzuiger waren ze niet echt van onder de indruk. En als wij of de aanstaande puppy baasjes een hand in de ren staken dan kwamen ze vol blijdschap ernaar toe en kwispelden uitbundig met hun staartjes. 

Aan het einde van de week vond ik dat ze wat meer ”zeurden”, hebben ze behoefte aan vaster voedsel naast de mama melk? Tandjes waren nog niet door, dat is bij kleine rassen een weekje later dan bij de grote rassen, maar het kan natuurlijk wel zijn omdat ze actiever worden ze wel meer behoefte aan eten. Dus had ze hun een ”vleespapje” aangeboden, gemaakt van puppy vlees van Energique en puppymelk van Happy Dog. Royaal een ontbijt bordje gevuld en als ze het niet helemaal op aten dan had Furby een leuk extraatje. Helaas voor Furby, het viel erg in de smaak en aten met z’n zessen een heel bordje leeg! Sinsdien wordt er 2x per dag vast voedsel aangeboden en dat gaan wij straks meer opschroeven naar 4 maaltijden per dag zodat Furby ook wat meer wordt ontlast. 

Ik heb van deze week maar 1 foto genomen, namelijk van het eten. De rest van de week had ik eigenlijk gefilmd omdat dat nog leuker is en dat staat op mijn facebook pagina.