Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Bichon Frise B-nest

Bichon Frise B-nest

Bichon Frisé B nestje
Geboren op 10 januari 2020

Aphrodite’s Reflectio Marilyn Monroe ”Furby” Manoir’s Read All About It ”Silco”
ECVO ogen getest op 31-7-2019: vrij
Patella Luxatie: vrij
DNA geregistreerd
ECVO ogen test op 15-2-2019: vrij
Patella Luxatie: vrij
HD A
Fok selectie
Epilepsie vrij
DNA geregistreerd
Nederlands Jeugd Kampioen Belgisch en Nederlands Jeugd Kamp.
Grieks Kampioen
Goed gekeurd door de Pekingees en Dwergspanielclub Goed gekeurd door Belgische Bichon Club

Furby is op 10 januari 2020 moeder geworden van 6 prachtige pups, 4 reutjes en 2 teefjes <3

Wij wilden graag nog een keer een nestje met Furby fokken, ze gaf in haar eerste nestje (geboren op 7-02-2017) zulke vrije en sociale puppy’s met totaal geen angsten. Maar elke keer werd ze tegelijk met een Witte Herder loops die we ook lieten dekken en een Bichon nest én een Witte Herder nest tegelijk zagen wij niet echt zitten. Ik verwachtte Furby weer loops met de Herders in augustus/september, iedereen werd loops hier behalve Furby…. Maand oktober ook nog geen tekenen van loopsheid. In november vond ik het verdacht dat ze veel geur uit zette buiten en haar vulva begon op te zwellen maar geen tekenen van uitvloeiing, Bichons vloeien al niet zoveel in verhouding met de Herders maar helemaal geen uitvloeiing is wel erg bizar, het kan wel maar bij Furby nooit meegemaakt. Op vrijdag avond 8 november zat ze de Herders uit te dagen en alle tekenen waren er dat ze gedekt wilde worden, toch maar zaterdag ochtend bij de dierenarts progesteron testen, want ik had geen idee hoeveel dagen ze nou loops was. Gelijk groen licht, stond al op 12,4! Op zaterdag avond, zondag en maandag is Furby gedekt door de knappe Silco. Over 4 weken gaan we een echo maken om te zien of ze daadwerkelijk drachtig is.

Furby heeft in haar eerste nest 5 teefjes gegeven die net zo blij, lief, sociaal, grappig en knuffelig als haarzelf zijn. 2 dochters zijn ook fanatiek in de showring en zijn beiden Nederlands Jeugdkampioen en Nederlands Kampioen. Ook zijn ze getest op hun oogjes en knieën en daar ook vrij van bevonden.

Silco, de toekomstige vader, is geboren in Engeland en geïmporteerd naar België. Hij heeft een normale maat, mooie dikke vacht en bovenal ook vriendelijk, sociaal en niet angstig. Hij heeft ook zo zijn shows gelopen en is Belgisch en Nederlands Jeugdkampioen en Grieks Kampioen.

Voor dit nestje zoeken wij dus toekomstige baasjes die weten hoeveel vachtonderhoud een Bichon frisé is en daar ook tijd in willen steken. Wij zouden het ook zeer leuk vinden als ze show aspiraties hebben.

Er kunnen nog reserveringen aangenomen worden.

Hieronder staan de prachtige foto’s van papa Silco