Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Alva is goedgekeurd als dekreu

Alva is goedgekeurd als dekreu

Op 11 maart gingen wij met More Flashing Jewel de la Tour de Babel (Alva) naar de fokkeuring van de RZWH. Daar werd hij op exterieur beoordeeld. Hij had zijn MDR1 en DM uitslagen al binnen en die zijn vrij bevonden. Op 12 maart was hij 18 maanden en 1 dag oud en hadden wij een afspraak in Dierenkliniek Putten voor zijn officiële röntgenfoto’s van zijn heupen en ellebogen en een röntgenfoto van zijn rug… Spannende dag!!! De foto’s zagen er oke uit en werden verstuurd naar de Raad van Beheer voor de officiële beoordeling. Maandag is ook de beoordelingsdag van de RvB en met een beetje geluk kreeg ik dezelfde dag uitslag in mijn mailbox!

En ja hoor, om 17.45 een mailtje van de RvB dat de uitslagen in mijn account stonden, snel geopend en hij heeft prachtige uitslagen! HD A, norbergwaarde 37,5 (40 is de max.) en oa. En ED vrij!! Super resultaten!!! Zijn rug heeft de dierenarts ook even goed bekeken en hij heeft 7 lendenwervels (zoals het hoort) en geen andere afwijkingen.

Deze resultaten naar de RZWH opgestuurd en kreeg de mail dat hij nu officieel is goed gekeurd voor de fok. Super trots en blij en wil zijn fokker Christophe nogmaals hartelijk bedanken voor het vertrouwen in ons!

Binnenkort komen er nieuwe foto’s van hem op de website.

Met deze super resultaten kunnen we onze nestplanning vast zetten, hij was al ”verloofd” samen met onze Fennah maar ik geloof dat deze pracht koppel nu officieel in het ”huwelijksbootje” mogen stappen 😉

Reacties zijn gesloten.