Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Alpen Trophy show Oostenrijk

Alpen Trophy show Oostenrijk

Op 28 juli gingen Mark, een vriendin/fokker Marieke en ik naar Oostenrijk met 3 honden, Jewel en Jolene van ons en Marieke nam haar jeugdteefje Leah mee. Wij gingen daar naar de Witte Herder Specialty de ”Alpen Trophy” show, om mee te doen maar ook om de Witte Herder populatie daar te zien en misschien eventuele reuen die wij misschien willen gebruiken voor in de toekomst. En uiteraard daarna 2 daagjes een beetje van Oostenrijk te genieten!

Op de show was eerst Jolene aan de beurt in de puppyklas teven, het was buiten in een manege bak en in de volle zon, maar dat deed Jolene niets. Ze deed het super goed en wij werden ook beloond met een mooie eerste plaats met als kwalificatie een ”veel belovend”.

Als laatste mocht Jewel in de kampioensklas showen, ze was helaas helemaal uit vacht (kan ze in ieder geval goed tegen de hitte, haha!). Jewel had weer haar ”full power” modus aan, grote ring en fijne ondergrond om goed af te zetten. De keurmeester was erg onder de indruk van Jewel haar temperament, ze beschreef het zelfs 2 keer in haar keurrapport en zij het ook nog tegen mij. Ook Jewel werd als eerste geplaatst met de kwalificatie ”Uitmuntend” en heeft hierbij haar eerste Oostenrijkse kampioenspunt te pakken!

Klik hier voor Jewel haar showpagina. Jolene heeft nog geen eigen pagina, maar we willen jullie de foto van Jolene niet onthouden 🙂

Reacties zijn gesloten.