Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Adele

Adele

Flashing Jewel Rumour Has It

Afkomst: eigen fok
Geslacht: Teef
Vachtlengte: Langstokhaar
Geboortedatum: 1-09-2021

HD A
ED 0
Rug vrij
EMBARK volledig vrij
MDR1 +/+
DM N/N
MH N/N

Vader: Flashing Jewel Grand Canyon
Moeder: Neene de la Tour de Babel

Nederlands Jeugdkampioen’22
Holland Cup J-Winner’22
Holland Cup Winner’22

Goed gekeurd door de VZWH

Adele komt uit Neene haar tweede nestje en uit onze eigen gefokte kampioen reu Tiyo en hij komt uit onze eigen gefokte kampioene Jewel. Ze is echt een mix van deze twee, hoofd en- lichaamstype van vader en de bone, body en hoogte van moeder. 
Ze heeft mooie rechte beenstanden, rechte ruglijn en super donker pigment. Het is ook altijd een blij ei en speelt graag met een grote bal en komt dat ook vaak trots even laten zien. 

Adele is totaal geen ruziezoeker, onderschikt zich bij de oudere teven. Zij hoeft zichzelf ook niet zo te ”bewijzen” bij jongere/onderdanige honden. Liefste speelt ze met de andere honden of kan zichzelf buiten prima vermaken met een grote bal.

Adele is ook echt een loper, naast de fiets of lekker los blijft ze lang in draf en gaat pas echt sprinten als ze het in draf niet meer kan bijhouden. 
Ook is ze zeer leergierig, buiten tijdens de wandelingen komt ze met een keer roepen direct weer terug. Tijdens de showtraining doet ze ook echt haar best, ze verzet zelfs zelf haar poten als ik met mijn lichaamshouding haar aanstuur. 

We hopen Adele haar eerste nestje te mogen verwelkomen in begin 2024.