previous arrow
next arrow
Slider
V nest

V nest

Planning V – nest langstokhaar puppy’s oktober/november 2022

154751303_10220303022386723_4765288956672956951_n
P'Kami de la Tour de Babel ''Kami''
elynn staand
Yadiel Jamilstar Elegant Elynn ''Elynn''

HD B
ED 0
Rug röntgenlogisch vrij
MDR1 +/+
DM N/N
DNA geregistreerd
Langstokhaar

Vader: Hartax de la Tour de Babel
Moeder: Ivoire de la Tour de Babel

Confirmation bij de Société Canine Centrale (Frankrijk)

HD A
ED 0
MDR1 +/+
DM N/N
Rug röntgenlogisch vrij
Dwerggroei N/N
EMBARK getest en volledig vrij
DNA geregistreerd
Langstokhaar

Vader: Charming Casanova les Trois Baisers
Moeder: Myssy Jagodowe Bory

Uitmuntend

Goed gekeurd door de VZWH

Pedigree/stamboom

-UPDATE – op 3 mei 2022 hadden wij de echo met Elynn en helaas bleek ze niet drachtig te zijn. Wij verwachten haar in augustus/september weer loops en hopelijk zal deze match dan wel slagen.

Voor onze jonge blom Elynn hebben we een super leuke reu gevonden!
Elynn is onze Hongaarse import teefje en woont in een permanent gastgezin waar ze het reuze naar haar zin heeft. Voordat ze daarheen ging woonde ze eerst een half jaar bij ons voor de basis opvoeding en ook om te zien wat voor type hond Elynn is. Ik heb met Elynn ook de puppycursus gedaan, iets ouder mee begonnen dan wat je normaal gesproken doet omdat Elynn pas met 15 weken in NL kwam,  en ze is een leergierige en slimme hond! Ze doet alles voor een brokje. Als jonge pup was Elynn ook erg gehoorzaam, ze kon al direct los lopen en bleef ook altijd netjes wachten op de stoep tot dat ze over mocht steken. Elynn speelt graag met andere honden die ze buiten tegen komt in het park of in het bos. Ze is zelf zachtaardig en geen dominante hond dus ze zoekt graag de speelse honden op. Mensen die ze kent begroet ze met volle enthousiasme, vreemde mensen kijkt ze een beetje als een kat uit de boom. Maar daarna ontdooit ze wel en komt dan graag even begroeten. 

Elynn is een vrij grote teef met een mooie witte vacht, donkere oogjes en een horizontale ruglijn. Ze heeft normale hoekingen en beenstanden. Elynn heeft 2 keer een show gelopen waar ze Uitmuntend scoorde. Bij haar eerste show werd ze zelfs tweede uit een grote klasse van 14 tegenstanders. Bij haar tweede show werd ze eerste met een uitmuntend in haar klasse.

De aanstaande vader is P’Kami de la Tour de Babel, oftewel Kami! Hij woont voorbij Clermont-Ferrand (Frankrijk) dus ik heb straks een stukje te rijden als Elynn zo ver is 😉  Kami is een ook een jonge blije reu die al 2x eerder vader is geworden. Hij is lief en sociaal naar mensen, kinderen en andere honden. Ook voor zijn eigen puppy’s was hij zo voorzichtig. Hij is leergierig, speelt graag met een balletje en krijgt graag aandacht. 
Hij heeft prachtige zwarte pigmenten, een prachtig hoofd, een mooie witte langstokharige vacht, horizontale rug en rechte beenstanden. Shows heeft Kami niet gelopen, zijn baasjes hadden hem gekocht als huishond en later hebben ze hem laten testen op HD/ED MDR1/DM en laten fokkeuren bij de Franse kennelclub zodat ze met hun teefje (die door ons gefokt is en ook door de medische molen is gehaald) een nestje konden doen op de officiële manier.
Maar kampioen of niet, wij kunnen ook wel beoordelen dat Kami een prachtige reu is en verwachten met Elynn mooie puppy’s van die geschikt zullen zijn als gezinshond en eventueel voor de show en fokkerij. 

Er kunnen nog enkele reserveringen worden aangenomen voor deze combinatie.