previous arrow
next arrow
Slider
Pupinfo

Pupinfo

Pupinfo

* Wij fokken volgens de regels van de Rasclub voor Zwitserse Witte Herder Club (www.rzwh.nl)/Pekingees en Dwergspanielclub en Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland.
* De ouderdieren zijn goedgekeurd voor de fokdoeleinden van de RZWH (en/of ZWHVN)/Pekingees en Dwergspanielclub. Mocht de reu uit het buitenland komen dan is hij goedgekeurd bij die desbetreffende vereniging.
* De ouderdieren hebben HD A/B, ED0 en de rug vrij uitslagen. Ook zorgen we voor een verantwoorde MDR1 en DM (Degeneratieve Myelopathy) combinatie.
* Ook letten we op rastypische eigenschappen en de karakter van de ouderdieren.
* De DNA van de pups worden opgeslagen en geregistreerd.
* De pups worden ontwormd op de tweede, vierde, zesde en achtste levensweken. En gevaccineerd op de zesde (en indien de pup langer blijft, negende en twaalfde levensweken) + krijgen een gezondheidsverklaring mee van de dierenarts. En rond de zesde levensweek gechipt door de Raad van Beheer.
* De pups groeien op in de huiskamer, zowel in de puppyren waar ook een bench in staat (als bench training) en los in de woonkamer en de tuin onder toezicht. Ze lopen tussen kleine en grote honden in. Maken allerlei huiselijke dingen mee zoals tv, stofzuiger, dweil, dichtslaande deuren, vallende pannen enz. Verder maken ze autoritjes, buiten wandelingentjes, bezoekjes en centrum/markt mee.
* We proberen ze zoveel mogelijk zindelijk te maken, krijgen een borstel/kambeurt, de nagels worden  regelmatig geknipt en ze worden even gewassen en droog gefohnt.
* De pups krijgen een FCI stamboom van de Raad van Beheer, een DNA certificaat, een Europese dierenpaspoort en een puppypakket mee. Pups worden verkocht met een koopcontract.
*Voor vragen en/of advies kunt u altijd bij ons terecht!

Klik hier voor het O nestje, de wekelijkse verslagen van geboorte tot en met afscheid