previous arrow
next arrow
Slider

Nieuws

Xyno is vader geworden

Xyno is vader geworden

Onze Xyno (Flashing Jewel Explosive Design) is op 17 augustus trotse vader geworden in de kennel Fan Swide Pracht! Het zijn 4 reuen en 6 teven geworden. De mooie mama is Keyna Fan Swide Pracht (Leyna), gefeliciteerd Gea!

Timo is vader geworden

Timo is vader geworden

Onze Ultimo Taien (Timo) is op 14 augustus troste vader geworden van 6 prachtige pups bij de kennel Secret Diamonds, de super-mama is Secret Diamonds Care About You ”Cayra”. Gefeliciteerd Ivana!

Ice is vader geworden

Ice is vader geworden

Op 2 augustus is Ice (Flashing Jewel Keep Busy) vader geworden bij de kennel de Moulin du Beuvry in Frankrijk, de moeder is de lieve Irresistible Lady vom Sutumer Grund. Het zijn 4 reuen en 2 teven geworden. Félicitations Nathalie en gefeliciteerd Marion (baasje van Ice)! Alle pups hebben een baasje.

Ice is vader geworden

Ice is vader geworden

Op 13 juli 2021 is Ice (Flashing Jewel Keep Busy) voor het eerst vader geworden in de kennel de Moulin de Beuvry in Frankrijk van 4 teefjes en 2 reutjes. De moeder is de prachtige Nice White Nova de Moulin de Beuvry. Félicitations Nathalie en gefeliciteerd Marion (baasje van Ice)! Alle pups hebben een baasje.   

Ziva heeft haar VZH/BH gehaald

Ziva heeft haar VZH/BH gehaald

Altijd leuk als FJ-baasjes lekker bezig zijn met hun Witje, zo hebben we ook nieuws gekregen uit Slovenië: Flashing Jewel Just The Two Of Us ”Ziva” (Jewel x Blaez) heeft haar VZH (VerkeersZekereHond) behaald (53/60 punten)! In het buitenland heet dat BH (Begleitund). Super trots op Ziva en haar baasje/begeleidster Simona <3  

Xyno is vader geworden

Xyno is vader geworden

Op 6 maart 2021 is onze Xyno (Flashing Jewel Explosive Design) trotse vader geworden samen met de kersverse Belgische mama Opportunity Opium Witte Duivels Domein van 5 reutjes en 4 teefjes 😀 Alle pups zijn gereserveerd.

Fame is oma geworden!

Fame is oma geworden!

Onze Flashing Jewel Extra Ordinary ”Fame” is oma geworden!!  Een dochter van Fame, genaamd Flashing Jewel It Amazes Me ”Mowin”, woont bij een Nederlands stel (Jos en Katinka) in Frankrijk en is op 20 februari 2021 bevallen van 8 prachtige langstokhaar puppy’s, 6 teven en 2 reuen! De vader van het nestje is hun eigen reu P’Kami de la Tour de Babel ”Kami”. Mowin heeft HD A, ED 0 en rug vrij uitslagen en Kami heeft HD B, ED 0…

Lees Meer Lees Meer

Timo is goed gekeurd als dekreu

Timo is goed gekeurd als dekreu

Met volle trots kunnen wij ook vermelden dat onze Tsjechische import reu Ultimo Taien ”Timo” ook is goedgekeurd als dekreu door de RZWH. Hopelijk kan hij ook zijn steentje bij dragen in de Zwitserse Witte Herder populatie 🙂 Klik hier voor zijn pagina

Ice is goedgekeurd als dekreu

Ice is goedgekeurd als dekreu

Wij, als een trotse fokker, zijn super blij dat Flashing Jewel Keep Busy ”Ice” goed gekeurd is als dekreu en hopelijk zijn steentje kan bijdragen in de Zwitserse Witte Herder populatie. Klik hier voor zijn pagina (is nog deels in ontwikkeling)

Roxy haar HD/ED uitslagen

Roxy haar HD/ED uitslagen

Gisteren kregen wij de officiële HD en ED uitslagen van Flashing Jewel Million Dollar Baby ”Roxy” (Flashing Jewel Extra Ordinary ”Fame” x Amigo Incredible Dog) binnen.Ze heeft super uitslagen met HD A en ED 0!Haar rug was ook geröntgend en ook vrij bevonden door de specialist in Dierenkliniek Putten, 7 mooie lendenwervels zonder afwijkingen. Wij zijn super blij met deze resultaten en binnenkort zal Roxy haar eigen pagina op de website krijgen.