previous arrow
next arrow
Slider

Nieuws

Tiyo is vader geworden

Tiyo is vader geworden

Bij kennel fan ’t Casmolan, van Bas en Mariëlla, is op 12 maart 2022 Flashing Jewel Grand Canyon ”Tiyo” vader geworden van 2 reutjes en 4 teefjes! Met de prachtige moeder Hydra (Guardian Angel White Angel of Pici) en haar kersverse puppy’s gaat het erg goed! Er is nog een puppy beschikbaar, voor meer informatie ga naar hun website: https://www.casmolan.nl/

Int. Dogshow Eindhoven

Int. Dogshow Eindhoven

Eerste show van het jaar hadden wij afgelopen zaterdag op 5 februari 2022!Internationale hondenshow van Eindhoven werd gehouden in Rosmalen in de Autotron. Wij hebben echt super resultaten behaald met onze Lola, Timo, Adele en Ziva! Ook zusje van Ziva, Layka, deed ook voor het eerst mee en ging goed voor de eerste keer. Ultimo Taien ”Timo” werd 1 uitmuntend in zijn klasse, werd beste reu en kreeg het CAC/CACIB en werd vervolgens daarna beste van het ras! Flashing Jewel…

Lees Meer Lees Meer

Jolene is moeder geworden

Jolene is moeder geworden

Op 12 december 2021 is een door ons gefokte hond Flashing Jewel Jump To The Top ”Jolene” moeder geworden van 7 prachtige pups bij de kennel Secret Diamonds. De vader is de prachtige papa Secret Diamonds Devoted To You ”Milo”. Van harte gefeliciteerd Ivana!

Tiyo is papa geworden

Tiyo is papa geworden

Flashing Jewel Grand Canyon ”Tiyo” is op 23 november 2021 vader geworden van 2 puppy’s bij de kennel ”Witte Duivels Domein” in België, de prachtige mama is Sweet Spacecake Witte Duivels Domein ”Sally”. 

Kita zoekt een nieuw huisje

Kita zoekt een nieuw huisje

Ons stokhaar teefje genaamd Kita (Kind Kita Incredible Dog) zoekt een gouden mandje. Kita is geboren op 12 november 2020 bij een andere fokker. Wij hebben haar in maart geïmporteerd om onze kennel/bloedlijnen te versterken. Maar wij hebben besloten om toch niet met haar te gaan fokken. Kita vindt trainen, bezig zijn met de baas en wandelen erg leuk. Ze is heel sociaal en speels naar andere honden. Ze kan goed los lopen, luistert naar haar naam en tot heden…

Lees Meer Lees Meer

Xyno is vader geworden

Xyno is vader geworden

Onze Xyno (Flashing Jewel Explosive Design) is op 17 augustus trotse vader geworden in de kennel Fan Swide Pracht! Het zijn 4 reuen en 6 teven geworden. De mooie mama is Keyna Fan Swide Pracht (Leyna), gefeliciteerd Gea!

Timo is vader geworden

Timo is vader geworden

Onze Ultimo Taien (Timo) is op 14 augustus troste vader geworden van 6 prachtige pups bij de kennel Secret Diamonds, de super-mama is Secret Diamonds Care About You ”Cayra”. Gefeliciteerd Ivana!

Ice is vader geworden

Ice is vader geworden

Op 2 augustus is Ice (Flashing Jewel Keep Busy) vader geworden bij de kennel de Moulin du Beuvry in Frankrijk, de moeder is de lieve Irresistible Lady vom Sutumer Grund. Het zijn 4 reuen en 2 teven geworden. Félicitations Nathalie en gefeliciteerd Marion (baasje van Ice)! Alle pups hebben een baasje.

Ice is vader geworden

Ice is vader geworden

Op 13 juli 2021 is Ice (Flashing Jewel Keep Busy) voor het eerst vader geworden in de kennel de Moulin de Beuvry in Frankrijk van 4 teefjes en 2 reutjes. De moeder is de prachtige Nice White Nova de Moulin de Beuvry. Félicitations Nathalie en gefeliciteerd Marion (baasje van Ice)! Alle pups hebben een baasje.   

Ziva heeft haar VZH/BH gehaald

Ziva heeft haar VZH/BH gehaald

Altijd leuk als FJ-baasjes lekker bezig zijn met hun Witje, zo hebben we ook nieuws gekregen uit Slovenië: Flashing Jewel Just The Two Of Us ”Ziva” (Jewel x Blaez) heeft haar VZH (VerkeersZekereHond) behaald (53/60 punten)! In het buitenland heet dat BH (Begleitund). Super trots op Ziva en haar baasje/begeleidster Simona <3