previous arrow
next arrow
Slider
Lola

Lola

Flashing Jewel Crystal Clear

Afkomst: eigen fok
Geslacht: Teef
Vachtlengte: Langstokhaar
Geboortedatum: 21-07-2013

HD A
ED 0
Rug vrij
MDR1 +/+
DM N/N
MH N/N

Vader: Alkoomie vom Terlüner Schloss
Moeder: Eagle Kyna des Gardiens du Pacte

Nederlands Jeugdkampioen
BeNeLux Jeugdwinster 2014
Nederlands Kampioen

VZH/BH gehaald op 18-03-2018

Goed gekeurd door de RZWH

Lola komt uit Kyna haar tweede nest (C nest) en was samen met Jewel de witste puppy uit het nest.

Lola heeft nu 3 nestjes gehad en geniet nu volop van haar ”pensioen”. Uiteraard lopen we nog wel eens wat shows met haar en traint zij nog steeds 3 keer in de week IGP (voorheen IPO).

Lola heeft een mooie, aanliggende vacht en zeer donker pigment. Ze is ontzettend vriendelijk naar mensen en andere dieren en wilt ook altijd wel spelen met andere honden. Ze is in huis erg rustig en wilt altijd graag geknuffeld worden, ze is een ontzettende grote slijmbal! Buiten, als ze los loopt, is ze energiek en druk en wilt graag spelen en achter de bal aan rennen. Bij ons thuis is Lola ook de baas in de roedel en dat wordt ook goed geaccepteerd door alle honden, als er logés bij ons komen dan regeert zij ook de boel en zorgt voor rust in de roedel.

Nadat ik Mark heb leren kennen en zijn hobby: honden trainen voor IGP ben ik met Lola ook begonnen op 2.5 jarige leeftijd. Lola heeft er enorm schik van, iets doen voor mij vindt ze geweldig. Ze heeft tussendoor een nestje (H nest) gehad waardoor de training niet door kon gaan en daarna weer opgepakt. In maart 2018 heeft zij VZH behaald en nu trainen wij volop voor IGP1